Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Organizare evenimente private
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Nuntile, botezurile, banchetele si aniversarile, sunt momente deosebite din viata fiecarei persoane. Din acest motiv, ele trebuie organizate de o echipa de profesionisti care da dovada de multa atentie si pasiune.

Intreaga echipa Event Architects Agency adora evenimentele incarcate de emotie si veselie, care scriu pagini aurite in cartea cu amintiri a fiecaruia.

Suntem singurii organizatori de nunti si botezuri din Iasi care ne mandrim cu peste 350 de evenimente de succes. Nu suntem floristi, dar lucram cu cei mai buni. Nu avem o sala de evenimente pentru ca avem o oferta generoasa din care sa alegem. Nu cantam si nici nu fotografiem, pentru ca lasam arta in mainile artistilor. In schimb, avem reteta de succes pentru orice eveniment.

Cand vine vorba de nunta visurilor tale, sunt foarte multe aspecte care pot fi realizate perfect de un wedding planner. De la invitatiile de nunta capricios caligrafiate si meticulous realizate pana la ultima lingura de desert si pana la realizarea fotografiilor perfecte.

In timp ce aceste momente pot (si ar trebui) sa para ca si cum s-au produs prin magie pentru oaspeti, orice cuplu casatorit stie ca fiecare element necesita rabdare si precizie si ia luni de planificare. Pentru lipsa stresului, confortul dumneavoastra si calitatea unui eveniment memorabil, iti recomandam un wedding planner. Acesta nu va lua deciziile in locul tau, in schimb te va ghida in directia cea mai buna. Va fi alaturi de tine pas cu pas si iti va oferi consultanta in alegerile tale.

Contacteaza Event Architects Agency, pentru a-ti cunoaste wedding planner-ul si a discuta in detaliu despre pachetele noastre!
Din Gura in Gura