Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Eurosynergy

0264/418112, 0752126947

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem impreuna cu Dumneavoastra de 20 de ani, timp in care EUROSYNERGY a reusit sa devina un nume cunoscut prin calitatea produselor si serviciilor oferite.

EUROSYNERGY a fost prima companie care a comercializat caramida din sticla in Romania incepand cu anul 1994, iar in timp a reusit sa formeze o piata stabila printr-o retea de distribuitori ce acopera toate zonele tarii.

Astfel, am inceput sa importam si sa distribuim caramida de sticla produsa de firma ceha VITRABLOK membra a grupului SEVES Italia, companie cu o vasta experienta in domeniul producerii si prelucrarii sticlei turnate. In acest moment,grupul SEVES Italia prin cele 8 companii specializate situate pe 3 continente, isi pastreaza pozitia de lider mondial in productia de caramida de sticla.

Incepand cu anul 2005, EUROSYNERGY a inceput sa importe si sa distribuie piatra naturala. In cei 8 ani ce s-au scurs, relatiile noastre de parteneriat cu clientii din Romania s-au cimentat prin trecerea timpului, iar derularea unor relatii de colaborare cu clienti europeni din Austria, Cehia, Slovacia, Germania si Suedia ne-au adus mari satisfactii.

Toate produsele din piatra naturala propuse clientilor nostri provin de la producatori din Romania, Turcia, Italia, Grecia si Croatia. Relatia directa cu fabricantii de produse din piatra naturala care sunt si proprietari de cariera ne permite sa avem o constanta in calitatea produselor livrate.

Avem capacitatea de a oferi clientilor nostri solutii complete pentru placari cu travertin, marmura, granit si calcar impreuna cu produsele accesorii, printre care o gama intreaga de solutii pentru impermeabilizare, precum si adezivi speciali pentru montajul produselor din piatra naturala.

Investitiile realizate in ultimii ani in utilaje de prelucrare a pietrei naturale, ne permit sa oferim clientilor nostrii servicii de debitare cu disc sau cu jet de apa, de profilare si prelucrare a canturilor, precum si servicii de lustruire, periere, buciardare impreuna cu multe alte tipuri de manopere specifice sectorului de productie in domeniul pietrelor naturale.

Din punct de vedere logistic, cu ajutorul depozitelor din Cluj-Napoca si Bucuresti suntem mai aproape de clientii nostrii fiind capabili sa le oferim servicii de livrare rapide si de calitate.

Portofoliul nostru de clienti cuprinde peste 200 de societati importante din domeniul comertului si distributiei de materiale de constructii din Romania, precum si toate marile retele de bricolaj.
Produse si servicii:
caramida din sticla, piatra naturala, travertin, marmura, granit, calcar, grile de ventilatie, servicii de sablare umeda si uscata, servicii debitare piatra naturala
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1994

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Eurosynergy
Persoana de contact: Zorger Zoltan
Adresa: Piata 1 Mai, Nr. 3 - incinta Carbochim
Localitate: Cluj-napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0264/418112
Telefon mobil: 0752126947
Fax: 0264/418112
Website: http://www.piatranaturala.ro