Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Europrogress Srl

Sere profesionale
0721 711 216, 0733 810 600 - Topala Dima

Despre noi

Trimite mesaj
Europrogress Srl
Europrogress Srl - cu sediul in Italia - activeaza in domeniul productiei de sere inca din anul 1986, avand o bogata experienta in rezultatul constructiei a peste 1500 de hectare de suprafete acoperite cu sere, lucrari realizate in Italia, Ukraina, Rusia, Romania, Bulgaria si alte tari din zona balcanica, proiectele fiind adaptate pentru diferitele zone climatice gratie utilizarii echipamentelor si kit-urilor de ultima generatie, ce sunt instalate cu ajutorul unor echipe specializate in montaj, care au o relatie exclusiva cu Europrogress Srl.

Pe langa partea de proiectare si realizare a structurilor, Europrogress Srl se ocupa si de studiile tehnice si punerea integrala in opera a proiectelor complet dotate cu instalatii de incalzire bazala, ecrane termice si de umbrire, sisteme de irigare si fertirigare, iluminat, sisteme fotovoltaice, precum si a altor dotari, gratie unei bune colaborari cu parteneri specializati in aceste sectoare. Activitatea Europrogress este certificata conform standardelor calitative impuse de UNI EN ISO 9001:2008.

Sere Romania se adreseaza atat profesionistilor din sectorul specific al productiei de legume in mediu protejat si controlat, cat si categoriei in continua crestere a celor care doresc sa isi cultive legume in sere si solarii pentru acoperirea necesitatilor proprii. Cu productie din ce in ce mai bine organizata in sere si solarii, Romania va reusi sa isi acopere din productia interna, o pondere din ce in ce mai mare a necesarului de legume proaspete.

Cu o populatie in continua crestere la nivel mondial, mancarea devine o resursa din ce in ce mai pretioasa, productia de legume in sere si solarii ocupand un rol din ce in ce mai important in agricultura. Europrogress este din 1986 producator sere si solarii echipate cu tehnologii moderne ce vin in sprijinul cultivatorilor de legume in scopul de a obtine maxim de cantitate si calitate in productia de legume in sere si solarii.
Produse si servicii:
sere si solarii profesionale, consultanta tehnica, consultanta agricola, consultanta financiara
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
11-50
Certificate:
UNI EN ISO 9001:2008.
Anul infiintarii:
1986

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Europrogress Srl
Persoana de contact: Vlad Gabriel
Adresa: Str. Brailei, Nr. 7-9 (Cladirea Vox Center Et. 2)
Localitate: Galati
Judet: Galati
Telefon: 0721 711 216
Telefon mobil: 0733 810 600 - Topala Dima
Website: http://www.sere-romania.ro