Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Profesionalism in constructii

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Separatoare de grasimi autoportante

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Separator DE MICI DIMENSIUNI ECO-MOBIL

Separatorul ECO-Mobil este autoportant, realizat din polietilena, are capac etans, este mic si usor, instalarea si pozitionarea facandu-se sub chiuveta.
Orice masina de spalat vase comerciala sau cu un consum de apa de maximum 5 l pe ciclu de clatire poate fi conectata la acest separator. Se pot conecta si sisteme de pre-spalare vase care opereaza pe o perioada scurta de timp.

SEPARATOR DE GRASIMI LIPU-MOBIL

Separatorul LIPU-Mobil este autoportant, realizat din otel inoxidabil, material care ii ofera un grad inalt de igiena, ii permite sa reziste la temperaturi inalte si la contactul cu solventi organici.
Orice masina de spalat vase comerciala sau cu un consum de apa de maximum 5 l pe ciclu de clatire poate fi conectata la acest separator. Se pot conecta si sisteme de pre-spalare vase care opereaza pe o perioada scurta de timp.

SEPARATOR DE GRASIMI ECO-JET

Separatorul ECO-JET este autoportant, realizat din polietilena, usor de curatat datorita suprafetei lise si este dotat cu capace etanse. Separatorul se foloseste acolo unde exista debit mare de ape infestate cu grasimi organice.
ECO-JET tip G poate fi introdus cu usurinta prin spatii de numai 800mm latime deoarece permite dezasamblarea in trei parti.


SEPARATOR DE GRASIMI HYDROJET

Separatorul HYDROJET-OAE este autoportant, realizat din polietilena, material care ii ofera rezistenta ridicata la actiunea agentilor chimici si manevrare usoara. Separatorul este necesar acolo unde exista un debit mare de ape infestate cu grasimi organice.
HYDROJET-OAE beneficiaza de curatare interioara hidro-mecanica cu jet de mare presiune (175 bari). Evacuarea, curatarea si reumplerea se realizeaza automat, evitand astfel mirosul neplacut din separator pe durata acestor operatiuni. Pompa separata evacueaza apa pana la o inaltime de 6m.

SEPARATOR DE GRASIMI LIPUREX

Separatorul LIPUREX este realizat din otel inoxidabil, material care ii ofera un grad inalt de igiena, ii permite sa reziste la temperaturi inalte si la contactul cu solventi organici.
Separatorul poate fi complet automatizat cu sistem de autocuratare si autogolire. Separatoarele LIPUREX NG 1-4 pot fi introduse prin spatii de numai 700mm latime si se curata usor datorita formei ovale.

SEPARATOR DE GRASIMI LIPURAT

Separatorul LIPURAT este realizat din otel inoxidabil, material care ii ofera un grad inalt de igiena, ii permite sa reziste la temperaturi inalte si la contactul cu solventi organici.
LIPURAT este dotat cu sistem de curatare interioara hidro-mecanica cu jet de mare presiune (175 bari ). Evacuarea, curatarea si reumplerea se realizeaza automat, evitand astfel mirosul neplacut din separator pe durata acestor operatiuni. Pompa separata evacueaza apa pana la o inaltime de 6m.

SEPARATOR DE GRASIMI LIPATOMAT

Separatorul LIPATOMAT este autoportant, realizat din otel inoxidabil, material care ii ofera un grad inalt de igiena, ii permite sa reziste la temperaturi inalte si la contactul cu solventi organici.
Colectarea grasimii si a sedimentelor se face in flux continuu si depozitarea lor se realizeaza in butoaie de plastic etanse. Separatorul este prevazut cu sistem automatizat de autocuratare si autogolire.
LIPATOMAT este usor de asamblat si manipulat, putand fi segmentat in mai multe elemente componente.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura