Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Magic Image

Filmare full hd constanta
0724387506, 0724387506

Despre noi

Trimite mesaj
Euro Nunta este cel mai performant studio foto-video din Constanta.

Site: www.euro-nunta.ro

Cameramani si fotografi profesionisti cu 15 ani de experienta in televiziune, presteaza filmari cu camere profesionale Full HD si fotografiere cu aparate foto ultraperfomante marca Nikon la nunti si botezuri, dar si alte evenimente.

Transfer casete video de orice tip pe DVD, copieri video VHS, C-VHS, MiniDV, MiniDVD, Hi8, Digital8, 8 mm, HDD,    NTSC, conversii audio-video /DVD, CD, mp3, discuri, placi de vinil (pickup), casete audio pe cd si mp3, albume foto profesionale cartonate, album fotostory, photoboock, Sedinte foto pentru nunti si botezuri, invitatii de nunta si botez, texte invitatii nunta si botez Constanta Impresariat si promovare formatii de nunta, lautari, solisti, DJ.

Galerie de poze si filmulete de la diferite evenimente. Sfaturi utile foto sau video, detalii despre nunti cu specific dobrogean.

Lista colaboratorilor pe servicii conexe pentru nunti si botezuri, formatii muzica de nunti din Constamta cu nr. de tel. pentru fiecare in parte.
Produse si servicii:
filmare Full HD nunti, procesare imagini, botezuri, majorate, serbari, fotografiere editare foto, video, invitatii nunta si botez, transfer casete video pe DVD, conversie video,albume foto
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Magic Image
Persoana de contact: Apostolidis Mircea
Adresa: Str. Mihai Viteazu colt cu Str. Grivitei, Nr. 17 (la demisol)
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0724387506
Telefon mobil: 0724387506
Fax: 0341816603
Website: http://www.euro-nunta.ro