Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Euroguard Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii de monitorizare si interventie rapida
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Euroguard ofera solutii moderne si complete pentru siguranta familiei, locuintei sau a intreprinderii dvoastra.
Societatea noastra va ofera serviciul de monitorizare obiective, la cei mai inalti parametrii calitativi, având ca obiectiv tratarea cu eficienta a tuturor evenimentelor care tin de securitatea obiectivului.

Prin intermediul dispeceratului central de monitorizare EUROGUARD obiectivele sunt urmarite in permanenta (24h/24h) si cu ajutorul aparaturii performante, de ultima generatie, din dotarea dispeceratului, sunt culese date importante privind evolutia si buna desfasurare a sistemelor de alarmare antiefractie, din cadrul obiectivelor.
Departamentul de intervenţie dispune de un număr important de echipaje de intervenţie rapidă, localizate în toate orașele din județul Dâmbovița.

La solicitarea dispecerului de serviciu, în cazul unui eveniment petrecut la sediul beneficiarului (efracţie, panică, sabotaj, incendiu, control sistem, cădere de reţea, descărcare acumulator, probleme circuit sirenă), echipajele de intervenţie EUROGUARD acţionează în cel mai scurt timp pentru soluţionarea problemelor.
Din Gura in Gura