Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Euro Green Energy Srl

Energie Fara Limite
0372783078, 0728827728

Despre noi

Trimite mesaj
Ce va propune Euro Green Energy?

Euro Green Energy utilizeaza atat expertizele specialistilor in domeniu, cat si tehnologii de ultima ora pentru reducerea costurilor investitiei fara niciun rabat la calitate, indiferent de exigentele clientilor, accentul fiind pus pe constructia confortului durabil, care functioneaza pe sisteme ecologice si utilizeaza surse de energie alternativa.

Euro Green Energy sustine si promoveaza folosirea prioritara a surselor alternative de energie, 100% ecologice si regenerabile, sigure si eficiente in combaterea poluarii si imbunatatirii calitatii vietii.

Solutiile propuse sunt focusate pe materializarea proiectelor, prin sporirea confortului intr-un mod accesibil financiar, folosind utilaje, materiale si dispozitive de ultima generatie cu randament maxim si costuri minime de exploatare si intretinere.

Sursele energetice naturale constituie bunuri de mare pret ce se vor dovedi prieteni de nadejde in viitor, iar Euro Green Energy sustine cu incredere mijloacele de punere in practica a acestora.
Produse si servicii:
solutii de energii alternative, atat pentru uz casnic, cat si pentru uz industrial: sisteme solare, fotovoltaice, pompe de caldura, sisteme pe infrarosii, incalzire, etc.
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Euro Green Energy Srl
Persoana de contact: Green Energy Euro
Adresa: Str. Pavel Vasici Ungureanu, Nr. 6
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 0372783078
Telefon mobil: 0728827728
Website: http://www.eurogreenenergy.ro