Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Eurodiesel Srl

0732124300,

Despre noi

Trimite mesaj
Sc Eurodiesel Srl Brasov este una dintre principalele companii romanesti din domeniul reparatiilor si reconstructiilor de motoare diesel pentru utilaje grele.

Am atins acest nivel de performanta si de calitate pentru ca ne bazam doar pe cei mai buni din bransa. Fie ca activati in domeniul agriculturii, constructiilor sau transportului, daca problema este sub capota, atunci oamenii nostri sunt aici sa o rezolve. Mecanicii nostri cunosc motoarele diesel pe dinafara si nu exista nimic sa nu poata repara.

Pentru noi, viteza este o prioritate de varf. Atunci cand aveti de-a face cu un motor care cedeaza cand aveti mai mare nevoie de el, suntem aici pentru a-l pune inapoi in functiune in cel mai scurt timp posibil.

Obiectivul nostru declarat este de a da motorului dumneavoastra o viata noua. Pentru realizarea acestui obiectiv, produsele noastre sunt echipate cu componente obtinute de la producatori consacrati in domeniu. Inaltul profesionalism al specialistilor nostri precum si utilizarea de componente mecanice si electrice originale, ne permit realizarea unei performante deosebite: acordare a unei garatii in functionare de 12 luni calendaristice.
Produse si servicii:
reparatii si reconstructii pentru motoare diesel de provenienta straina si indigena, ce respecta standardele de emisii Euro 3 - Euro 0
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Eurodiesel Srl
Persoana de contact: Oniga Marius
Adresa: Str. Parcul Mic, Nr. 23
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0732124300