Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cercetare si dezvoltare

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparate pentru curatat cu impact zero asupra mediului

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Aparat de curatat TORNADO FeVi
Out Of stock
Descriere
Compania noastra, cu multi ani de experienta in lumea sablare, introduce o noua gama de sisteme pentru curatarea eco-durabila a suprafetelor.

Conversia unei masinii de sablat obisnuit in instrument de curatare poate avea loc numai urmarind, cu cea mai mare atentie, parametri de constructie si configuratie pneumatica foarte precise. Prin urmare, gama noastra este impartita in mai multe modele specifice pentru fiecare nevoie:

- Curatarea GRAFFÍTILOR cu IMPACT ZERO cu aparate de curatat ECO FeVi
- Curatarea CONSERVATIVĂ cu aparate de curatat ECO FeVi
- Curatarea FATADELOR cu aparate de curatat ECO FeVi

Masina de Curatat ECOLOGICA - TORNADO propusa de Producatorul Italian FeVi SRL
Pentru a curata suprafetele de incrustatii, halouri, urme de smog, graffiti, vandalism fara dispersia produselor daunatoare in mediu

Sistemul revolutionar de indepartare a graffiti-urilor TORNADO FeVi reprezinta o adevarata inovatie in domeniul tratamentului de suprafata.

Sistemul brevetat TORNADO FeVi se bazeaza pe un sistem inovativ de presiune negativa care permite agregatului folosit sa loveasca orice suprafata cu o viteza de 120 m/s.

Prin utilizarea diferitelor tipuri de agregate precum Microlux, Garblast, Coriblast, se pot obtine tratamente de suprafata pentru restaurare si reinnoire, fara a modifica natura suprafetei tratate.

Reinnoirea suprafetei are loc complet intr-un circuit inchis, spre deosebire de sistemele obisnuite de curatare, unde este necesara utilizarea apei si/sau a substantelor chimice.

Sistemul TORNADO FeVi garanteaza un impact asupra mediului ZERO; ofera posibilitatea de a interveni in locuri inchise, aglomerate, greu accesibile, fara a genera pericol.

Nu mai este necesar sa transportati cantitati mari de apa cu rezervoare sau sa amplasati compresoare voluminoase si generatoare de energie. Sistemul patentat TORNADO FeVi necesita doar o priza de 220v si functioneaza independent.

Gabarit mic
Echipamentul cantareste doar 45 kg, iar sistemul poate fi transportat incarcata pe oricarei autoturism.

TORNADO poate fi folosit pentru:
- Indepartarea vopselelor de la barci
- Indepartarea graffiti-urilor de pe beton, caramizi, acoperiri de marmura, faianta, piatra, sticla si/sau materiale plastice
- Indepartarea vopselei de marcare orizontala
- Curatarea piscinelor exterioare sau interioare
- Curatarea si reinnoirea podelelor, a pragurilor, a scarilor, de asemenea, in medii sanitare
- Indepartarea reziduurilor si incrustari.

Beneficii imediate
- Puteti lucra oriunde
- Sistemul NU foloseste apa sau substante chimice.
- Autonomia totala a sistemului: dimensiunea redusa, necesitatea doar a unei prize de 220v,, absenta dispersiei substantelor lichide si solide in mediu, permite prelucrarea in centrele istorice, in spatii inchise si chiar in spatii inchise locuite.
- Folosirea TORNADO FeVi este simpla si sigura: nu necesita protectii individuale (masti, ochelari de protectie, manusi sau costume de protectie). Imediat ce monitorul se desprinde de suprafata, actiunea de sablare se opreste.
- NU este necesar un compresor de aer.
- NU este necesara transformarea locului de interventie intr-un santier: nu se emite praf, nu exista dispersie de substantele chimice invazive sau cantitati mari de apa, nu raman reziduuri de prelucrare, tratamentul are loc in absenta absoluta a prafului, nu necesita protectii la santier, nu necesita curatare post-tratament, nu necesita eliminarea materialelor reziduale, praful si deseurile de prelucrare nu sunt dispersate in mediu.

Accesorii
Sistemul TORNADO FEVI este echipat cu un kit de reparatii care necesita intretinerea celor mai consumate componente.
Pentru mai multe informatii si vizionarea Videogallery sau Photogallery, intrati pe pagina siteul producatorului: http://www.fevi.it/-ing/rimozione-graffiti-tornado.php sau http://www.fevi.it/-ing/sabbiatrici-tornado.php
Trimite mesaj
Din Gura in Gura