Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cercetare si dezvoltare

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cabina de sablare cu recuperare abraziv pentru genti auto

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
ITALJET Procedeu 3 R
Out Of stock
Descriere
Procedeu 3R, Rapid Rims Repair, se naste din experienta facuta de firma FeVi in sectorul "smart repair" si "car refinish" si din colaborarea stransa cu cele mai mari firme producatoare de vopsele si aparaturii si masinii pentru ateliere Auto.

Procedeu de sablare si regenerarea gentilor din aliaj cu Italjet face parte de o noua abordare la problema, adresata catre client si finalizata la incrementarea serviciilor oferiti si in consecinta fidelizarea clientului.

Un parcurs care isi bazeaza pe o sinergie intre principalele activitatii a atelierul Auto: din mecanica la electronica, din caroserie la service a pneurilor, la schimbarea inexorabila care este in desfasurare in lumea service auto.

Din cele mai recente analizelor de piata apare o informatia semnificativa, adica, ezvoltarea atelierelor de caroserie si celor multiservicii care sunt organizate pentru a oferi clientului un serviciu complet cu scopul de a realiza urmatoarele obiective:

- Diversificarea afacerii atragand la mai multe vehicule in atelier
- Crearea de noi oportunitati pentru verificari si reparatii suplimentare
- Imbunatatirea fluxurilor prin reducerea costurilor de operare si a timpilor de procesare
- Cresterea calitatii produselor si a serviciului pentru clienti
- Reducerea costurilor si risipa proceselor de productie
- Optimizarea gestionarii spatiilor si a zonelor de lucru
- Motivarea personalul prin imbunatatirea conditiilor de munca si a satisfactiei operatorului

Pe piata, nevoia de reparatii Smart Repair (tehnici de reparatii rapide) evidentiaza necesitatea de interventii rapide si cu eficienta maxima si acopera diferite tipuri de activitati, cum ar fi repararea zgarieturilor, indepartarea cuvelor fara re-vopsire, reparatii la sticla si parbrize si regenerarea gentilor din aliaj prin sablare.

De ce sa abandonam tehnica clasica de slefuire manuala sau cu scula electrica orbitala ...

Din analizele si din experienta dobandita putem confirma cu certitudine ca procesul de sablare prin folosirea utilajul Italjet, imbunatateste calitatea tratamentului, permite reducerea timpului de prepararea la vopsire geanta cu cel putin 50%, reduce costurile de manopera, de consumabile asociate si in consecinta, reduce timpul necesar livrarii masinii catre client
F. Viglioli

ITALJET Avantajele:

- Viteza de executie
Sandblaster-ul Italjet foloseste sistemul de presiune pentru a raspandi abrazivul printr-un special pistol care este conectat la un rezervor care contine materialul abraziv printr-un tub anti-abraziune.
Livrarea sub presiune din rezervor genereaza impingerea abrazivului prin tub pana la istol.
- Uniformitatea tratamentului
Suprafata este lovita de abrazivul care iese din corpul pistolului dezvoltand un jet continuu, cu mare putere si raza de actiune, capabile sa atinga, spre deosebire de slefuire, orice zona a cercului cu extrema usurinta
- Intensitate si tip de tratament variabil
Versatilitatea masinii de sablat Italjet permite operatorului sa efectueze diferite tratamente pe suprafata cercul, sablarea grea, sablarea usoara, micro-sablarea, etc.
- Mica ocuparea de spatiu
Dimensiunea masinii de sablat Italjet, chiar daca este vorba despre o instalatia industriala, ocupa foarte putin spatiu. Datorita compactitatii maxime a celor doua unitati, care disting sistemul, este simplu sa identificati o zona dedicata in cadrul atelierului.
- Marea versatilitate
Datorita unui sistem practic de incarcare a jantei, operatorul, inchizand usa laterala, este deja in pozitie optima pentru a gestiona operatiunile de sablare in interiorul compartimentului cabinei. La sfarsitul fazei sablarii, datorita unei pistol de suflare confortabile, este posibil sa se efectueze deprafuirea jantei.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura