Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cercetare si dezvoltare

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lichid de racire/lubrifiere pentru uz universal

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
LMI, MW CUT 2
Out Of stock
Descriere
Este un fluid de racire semi-sintetic pentru uz universal de inalta calitate, de emulsionare, de taiere si slefuire, noua formulare, preparata in conformitate cu cele mai recente realizari ale tehnologiei moderne pentru a satisface cele mai noi cerinte ale atelierelor de prelucrare. Si in lipsa clorului, aminele secundare si derivatii acestora, se dovedesc a nu fi periculoase.

Acesta prevede:
-un grad ridicat de tolerabilitate pentru operatori;
-stabilitatea emulsiei este excelenta, datorita rezistentei puternice a produsului la atacul bacteriilor si ciupercilor;
-un nivel de finisaj ridicat al suprafetelor de piese prelucrate chiar la concentratii scazute si o putere de taiere buna;
-reducere de fum in urma prelucrarii;
-protectia impotriva coroziunii este foarte eficienta;
-lubrifierea optima a partilor mai alunecoase la masini-unelte;
-o miscare perfecta si stabilitate chiar si cu apa dura;
-excelenta rezistenta la spumare, la concentratia normala de utilizare, chiar si cu apa foarte moale.
Emulsia proaspata este clara, transparenta, opaca, concentrandu-se in timpul utilizarii. Continutul de ulei mineral este de aproximativ 25%.

Si deosebit de interesant pentru acest produs este marea versatilitate de utilizare, atat pentru indepartarea prin prelucrare, este deosebit de ajustabil (in special fara centre), pe materiale feroase, in sisteme centralizate si in cisterne de masini individuale, in special cele cu comanda numerica.
Antispumantul permite sa aiba performante excelente chiar si in procese cu pompe de inalta presiune si in toate situatiile in care lichidul de racire este supus la lovituri puternice si insuflare de aer.
Potrivit atat pentru apa cu duritatea mai mare, care urmeaza sa fie verificata inainte de folosire, chiar daca duritatea este foarte scazuta.

Pentru mai multe detalii contactati-ne la:
Tel: +40 731 008 659
Website :www.euroconsult.com.ro
E-mail : tehnic@euroconsult.com.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura