Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Etedi Import Export Srl

Profesionalism din 1993
0768920414, 0733041134

Difuzor probiotice Biotica 800 sterilizator aer si suprafete

Difuzor probiotice BIOTICA 800
Model:
Difuzor probiotice BIOTICA 800
Out of stock
Telefon:
0768920414
Pret:
1090 lei
 

Detalii produs

Biotica 800 difuzeaza in aerul incaperii bacteriile benefice organismului uman: probiotice.

Pachetul contine: difuzorul Biotica 800 + 1 cartus de 112 ml solutie probiotice + 1 transformator.

Probioticele sterilizeaza aerul si suprafetele afectate de virusuri, bacterii, alte particule daunatoare sanatatii. Elimina factorii patogeni de pe suprafete precum: mese, scaune, covoare, perne, tastatura, jucarii, fiecare suprafata si obiect din casa, inainte de a deveni aeriene.

Perfect pentru incaperi intre 75-100 mp: dormitoare, sufragerii, birouri, camere de asteptare medici, sali consultare medici, gradinite, crese, scoli, spatii cu flux mare de persoane etc.
Recomandat pentru: persoane care sufera de astm, alergii, persoane predispuse la raceli, persoane cu sistemul imunitar scazut

Cum functioneaza?

Difuzorul pulverizeaza in aer, la intervale periodice de timp, cu ajutorul unei pompe incorporate, solutia de probiotice. Fata de setarea standard temporizata, utilizatorul mai poate pulveriza probiotice in orice moment doreste, prin apasarea unui buton.

BIOTICA 800 consuma toate resursele organice care servesc ca sustinere pentru supravietuirea bacteriilor patogene si a mucegaiului, provocand disparitia lor treptata.

Nu permite formarea fungilor si a bacteriilor rezistente la medicamente. Spre deosebire de reactia la tratamentul chimic si la antibiotice, agentii patogeni nu pot dezvolta imunitate impotriva probioticelor, iar eficienta lor este consistenta pe perioade lungi de timp.

Functioneaza cu cartuse cu probiotice, timpul de utilizare a unui cartus de 112 ml este de aprox. 3 luni. Detaliile despre cartusul cu probiotice le gasiti aici: Cartus probiotice

Avantaje:
Purificatoarele traditionale de aer folosesc fie filtre, fie tehnologie de distrugere fara discriminare. Nu trateaza poluantii la sursa, distrug atat bacteriile bune, cat si pe cele rele. Purificatorii de aer traditionali nu trateaza suprafetele si obiectele.

Metodele traditionale de curatare, cum ar fi inalbitorul si antibioticele, elimina atat bacteriile bune, cat si cele rele. Acest lucru creeaza un dezechilibru de mediu si nu este sanatos.

Fata de ele, probioticele trateaza atat aerul, cat si suprafetele obiectelor, curatandu-le de virusuri, bacterii, alergeni si agenti patogeni. 80% din toate bolile sunt transmise prin atingere, doar 20% prin aer. BetterAir ® este proactiv, atacand acesti iritanti la sursa, pe mese, scaune, covoare, perne, tastaturi, jucarii, fiecare suprafata si obiect din casa, inainte de a deveni aeriene.

Spre deosebire de toate purificatoarele de aer existente BetterAir ® nu foloseste substante chimice, nici filtre, nici lumini UV, nici ozon, nici antibiotice, nimic artificial si nimic nefiresc pentru a crea cel mai sanatos mediu interior posibil. Folosim propriii protectori ai biomului cultivat de la natura - probioticele - derivate in totalitate din organisme naturale care traiesc in sol si in plante.

DE CE AVEM NEVOIE DE BACTERII BUNE?

In corpul nostru exista de 10 ori mai multe bacterii decat celule.
Se estimeaza ca pana la 80% din bacteriile unui corp sanatos sunt benefice. Probioticele sunt bacterii prietenoase care ne ajuta sa ne imbunatatim imunitatea, digestia, sa reducem alergiile, sa ne imbunatatim starea de spirit si asa mai departe.

O SOLUTIE NATURALÄ‚

Betterair ® este pe prima companie care foloseste aceasta tehnologie revolutionara, dezvoltand primul purificator cu probiotice din lume.

Mediile interioare de astazi, sunt excesiv de izolate si controlate strict prin compusi artificiali, substante de curatare chimice si purificatori de aer care omoara bacteriile bune (probiotice) impreuna cu cele rele. Aceasta metoda gresita a creat super-bug-uri rezistente la orice remedii existente care au creat, la randul lor, un mediu interior nesanatos. Astfel se produc astmul, alergiile, afectiunile respiratorii, etc., dar si un sistem imunitar slabit, oboseala, depresie, somn perturbat, concentrare compromisa si multe altele.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Etedi Import Export Srl
Persoana de contact: Zsolt Etedi
Adresa: Str. Avram Iancu, Nr.38
Localitate: Dej
Judet: Cluj
Telefon: 0768920414
Telefon mobil: 0733041134
Website: http://etedi.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi