Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cos de gunoi stradal metalic 90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
90
Out Of stock
Descriere
Un model mai usor din gama urbana de cosuri metalice de la Encho Enchev ETE. Este fabricat dintr-o combinatie de metal de inalta calitate si beton de inalta rezistenta cu mozaic natural. Betonul este armat si intarit cu fibre. Structura mozaicului este realizata din pietre de marmura naturala sau pietre de granit, cu dimensiuni definite si au posibilitatea de a fi  combinate in diferite culori. Suprafata este gofrata si tratata cu un strat protector special. Acesta reduce depunerea de murdarie si mareste si mai mult rezistenta produsului la conditiile meteorologice agresive. Componentele metalice sunt  galvanizate si vopsite prin pulbere. Aceste metode tehnologice protejeaza metalul de coroziune si cresc performantele de exploatare ale acestuia.

Posibilitatea de ancorare la pardoseala, precum si rezistenta materialelor din care este fabricat, garanteaza exploatarea sa pe termen lung. Cosul este dotat cu o scrumiera incorporata. Corpul metalic este dotat cu un mecanism care permite curatarea si intretinerea usoara. Variatiile in combinatiile de culori ale elementelor de mozaic si metal confera individualitate si stil

Dimensiunea compacta a cosului de beton, il fac potrivit pentru mobilarea strazilor mai inguste, trotuarelor si aleilor pietonale, precum si pentru gradini mai mici si retrase si spatii de parcuri. Solutie exterioara eleganta pentru diverse zone publice - statii de autobuz, statii de metrou, spitale, scoli si locuri de joaca. Pastrati mediul inconjurator curat, cu  cosurile de beton ale firmei Encho Enchev - ETE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura