Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cos de gunoi cilindric 69

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
69
Out Of stock
Descriere
Model din gama de produse a cosurilor de gunoi din  metal, ale firmei Encho Enchev - ETE, fabricate din beton si metal de inalta calitate. Betonul are o rezistenta ridicata, armat cu o structura de mozaic din pietre de marmura naturala sau pietre din granit. Pietrele naturale au o dimensiune definita si pot fi combinate in culori diferite. Suprafata are un relief caracteristic. Componentele  metalice sunt galvanizate si vopsite prin pulbere, iar pe mozaic se aplica o acoperire speciala. Acest lucru confera metalului o protectie ridicata la coroziune si face produsul si mai rezistent la conditiile meteorologice  agresive. La cererea clientului si cu o taxa suplimentara, pe metal se poate aplica un grund  epoxidic. El este recomandat ca mijloc de protectie sporita, pentru zonele cu climat marin si cu o cantitate mare de precipitatii. Capacul  metalic are o scrumiera incorporata. Cosul  are un recipient interior metalic zincat  pentru colectarea rezidurilor. Posibilitatile pentru diferite combinatii de culori ale mozaicului si ale elementelor metalice, confera o individualitate si stil caracteristic.

Exista, de asemenea, o optiune pentru ancorarea pe podea. Combinatia de functionalitate si rezistenta, completata de frumusetea materialelor naturale utilizate, fac cosul un adaos ideal pentru formarea spatiilor exterioare din parcuri si gradini. Pastrand un standard ridicat si de calitate, firma  Encho Enche - ETE, satisface cele mai sofisticate cerinte arhitecturale peisagistice  in mobilarea proprietatilor  private, hoteluri, sate de vacanta si statiuni.

Solutie eleganta si practica pentru echiparea statiilor de autobuz, statiilor de metrou,garilor, terminalelor, precum si pentru plaje, alei, scoli, locuri de joaca si alte zone publice. Pastrati mediul inconjurator curat, cu cosurile metalice ale firmei  Encho Enchev - ETE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura