Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cos de gunoi cilindric 45

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
45
Out Of stock
Descriere
Cos de gunoi, care combina rezistenta si functionalitatea a doua materiale - beton si metal. Betonul are o rezistenta ridicata, care contine pietre de marmura naturala sau granit, de dimensiuni definite. Ele formeaza structura mozaicului si pot fi combinate in diferite culori. Betonul este armat suplimentar si intarit cu fibre. Un strat de acoperire special, este aplicat pe suprafata mozaicului in relief, care reduce depunerea de murdarie si creste rezistenta produsului la conditiile meteorologice agresive.

Componentele metalice sunt galvanizate  si vopsite prin pulbere. Aceste tratamente tehnologice, creeaza o protectie ridicata la coroziune si maresc caracteristicile de exploatare ale metalului. La cererea clientului si cu o taxa suplimentara, pe metal se poate aplica un grund epoxidic.El este recomandat ca mijloc de protectie sporita  pentru zonele cu climat marin si cu o cantitate mare de precipitatii. Capacul  are o scrumiera incorporata. Cosul are un recipient interior metalic zincat, pentru colectarea rezidurilor. Este oferita posibilitatea de ancorare pe podea. Variatiile de combinatii de culori ale mozaicului si elementelor metalice confera o caracteristica si stil caracteristic.

Combinatia dintre functionalitate si rezistenta, completata de frumusetea naturala a materialelor naturale utilizate, fac cosul  un adaos perfect, pentru formarea aspectului spatiilor exterioare din parcuri si gradini. Pastrand un standard ridicat si de calitate, firma Encho Enche - ETE satisface si cele mai sofisticate cerinte arhitecturale peisagistice, pentru amenajarea  proprietatilor private, cladiri de afaceri, mall-uri, centre comerciale mari, hoteluri, sate de vacanta si statiuni.

Dimensiunile compacte ale cosului de beton definesc o solutie eleganta si practica pentru dotarea statiilor de autobuz, statiilor de metrou,garilor, terminalelor, precum si pentru plaje, alei, scoli, locuri de joaca si alte zone publice. Pastrati mediul inconjurator curat, cu cosurile metalice ale companiei Encho Enchev - ETE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura