Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cos gunoi pentru caini 171

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
171
Out Of stock
Descriere
Proiectantii firmei Encho Enchev - ETE faciliteaza oamenii in ingrijirea animalelor de companie, care pe langa gama de produse a cosurilor metalice, au proiectat si cos metalic pentru rezidurile cainilor. Componentele metalice sunt galvanizate si vopsite prin pulbere. Aceste tratamente tehnologice protejeaza metalul de coroziune si cresc performantelede exploatare ale acestuia. Corpul principal si capacul pot fi combinate in diferite culori. La cererea clientului si cu o taxa suplimentara, pe metal se poate aplica un grund epoxidic. Este recomandat ca mijloc de protectie sporita pentru zonele cu climat marin si cu o cantitate mare de precipitatii. Capacul metalic are doua deschideri. Deschiderea de baza este mai mare cu o forma ovala si serveste la eliminarea excrementelor cainilor. Este acoperit cu o placa cu un mecanism de inchidere automata. Pe interiorul capacului exista un compartiment special, unde se plaseaza pungile pentru colectarea rezidurilor de la caini. Accesul la ele,este asigurat prin deschiderea dreptunghiulara mai mica.

Cosul are un recipient interior metalic zincat, pentru colectarearezidurilor, oferind o curatare si intretinere usoara. Un dispozitiv de blocare este incorporat in capac, controland deschiderea si protejandu-le de acte de vandalism. Este oferita posibilitatea de  ancorare  pe podea.

Firma Encho Enchev - ETE ofera confort pentru tine si cainele tau in fiecare parc si locuri amenajate pentru plimbatul  animalelor de companie, cu cosul de gunoi metalic 171. Cosul este potrivit pentru mobilarea strazilor, trotuarelor, aleilor pietonale si a altor locuri publice, unde nu te vei priva de compania celui mai bun prieten al omului. Bucurati-va de plimbarea cu animalul dvs. de companie fara griji.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura