Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cos de gunoi exterior metalic cu scrumiera 217

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
217
Out Of stock
Descriere
Cosuri de gunoi metalice moderne, model din gama de produse urbane, ale lui Encho Enchev ETE. Versiunea in miniatura a  cosului de metal model 172. Componentele metalice sunt galvanizate si vopsite prin pulbere. Aceste tratamente tehnologice creeaza o protectie ridicata la coroziune si cresc performantele de exploatare ale metalului. Corpul principal  si  capacul  pot fi combinate in diferite culori. La cererea clientului si contra cost ,pe suprafetele metalice poate fi aplicat grund epoxidic. El este recomandat ca mijloc de protectie sporita, pentru zonele  cu climat marin si cu o cantitate mare de precipitatii. Posibilitatea de ancorare la pardoseala, precum si rezistenta materialului din care este fabricat, garanteaza exploatarea sa pe termen lung. Cosul se ofera in doua versiuni ale capacului - fara scrumiera si cu o scrumiera. Scrumiera  este fabricata din otel inoxidabil si are un recipient de colectare special conceput, care nu permite amestecarea tigarilor care ard cu gunoiul. Recipientul de colectare este dotat cu un mecanism inovativ special dezvoltat, care permite curatarea usoara. Cosul are un recipient metalic zincat in interior, pentru colectarea deseurilor.

Capacul are incorporat  un dispozitiv de blocare,care controleaza deschiderea si protejeaza impotriva vandalismului. Dimensiunile compacte ale cosului metalic il fac potrivit pentru mobilarea strazilor mai inguste, trotuarelor si aleilor pietonale, precum si pentru gradini mai mici si retrase si spatii de parc. Un adaos practic si necesar pentru diverse zone publice - statii de autobuz, statii de metrou, spitale, scoli si locuri de joaca.

Solutie eleganta interioara si exterioara pentru mall-uri, cladiri administrative si de afaceri, muzee, terminale aeroport, gari si alte locuri social semnificative. Pastrati mediul inconjurator curat cu cosurile din metal ale firmei  Encho Enchev - ETE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura