Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cos de gunoi exterior metalic cu scrumiera 172

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
172
Out Of stock
Descriere
Cos de gunoi fabricat din metal de inalta calitate. Componentele metalice sunt galvanizate si vopsite prin pulbere. Aceste tratamente tehnologice, protejeaza metalul de coroziune si cresc performantele de exploatare ale acestuia. Corpul principal si capacul pot fi combinate in diferite culori. La cererea clientului si cu o taxa suplimentara, pe metal se poate aplica un grund epoxidic. El este recomandat ca mijloc de protectie sporita, pentru zonele cu climat marin si cu o cantitate mare de precipitatii. Posibilitatea de ancorare la pardoseala, precum si rezistenta materialului din care este fabricat, garanteaza exploatarea sa pe termen lung. Cosul se ofera  in doua versiuni ale capacului metalic - fara scrumiera si cu scrumiera. Scrumiera este fabricata din otel inoxidabil si are un recipient de colectare special conceput, care nu permite amestecarea tigarilor nestinse cu gunoiul.

Containerul  de colectare are un mecanism inovativ special dezvoltat, care permite curatarea usoara. Cosul are un recipient interior metalic zincat pentru colectarea deseurilor, cu acces usor pentru intretinere. Capacul are incorporat un dispozitiv de blocare, care controleaza deschiderea si previne atacurile de vandalism. Cosul de metal este un adaos frumos  si functional la formarea aspectului spatiilor in aer liber din parcuri si gradini.

Solutie eleganta pentru dotarea statiilor de autobuz, statiilor de metrou,garilor, terminalelor, plajelor, aleilor, scolilor, locurilor de joaca si altor zone publice. Mobilier interior practic si necesar pentru hoteluri, mall-uri, cladiri de birouri si afaceri, restaurante si proprietati private. Pastrati mediul inconjurator  curat cu cosurile de gunoi  metalice ale firmei  Encho Enchev - ETE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura