Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Picnic masa de joc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
250
Out Of stock
Descriere
O varianta a unei mese de joc tip picnic. Model din gama de produse ale lui Encho Enchev - ETE, cu orientare caracteristicacatre un stil de viata ecologic. Combinatia dintre lemn, beton si metal combina practicul, frumusetea si stabilitatea. Lemnul folosit pentru fabricarea bancilor este certificat FSC. Se ofera intr-o versiune din lemn moale - molid sau lemn exotic - bambus. Placile sunt tratate cu o acoperite, ceea ce le protejeaza de conditiile meteorologice agresive si le prelungeste viata. Metodele de galvanizare si vopsire prin pulbere, protejeaza metalul de coroziune si cresc performantele acestuia. Elementele de conectare ale structurilor individuale sunt fabricate din otel inoxidabil.

Betonul folosit la fabricarea blatului mesei este de inalta rezistenta, armat si intarit cu fibre. Structura mozaicului este formata din pietre de marmura naturala sau pietre de granit combinate in anumite culori si dimensiuni. Suprafata blatului este lustruita si tratata cu un strat special. Aceste tratamente cresc si mai mult rezistenta betonului si creeaza senzatia unei atingeri catifelate. Pe masa sunt facute campuri pentru joc de sah, tintar, table si Nu te supara frate. Sunt posibile diferite combinatii de jocuri. Culorile campurilor de joc sunt determinate de culoarea structurii mozaicului.

Masa de picnic este disponibila si cu o optiune de ancorare pe pardoseala, dar numai la cererea clientului. Model elegant, cu diferite posibilitati in mobilarea interioara si exterioara. Este potrivita si pentru orice casa si gradina. Bucurati-va de distractie in natura, cu masa de picnic pentru jocuri a firmei Encho Enchev - ETE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura