Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cismea apa stradala 169

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
169
Out Of stock
Descriere
Cismea moderna, eleganta si functionala fabricata din beton rezistent si mozaic natural. Pietrele structurale din marmura si granit sunt  naturale si au  posibilitatea  de fi  combinate in diferite culori.

Suprafetele sunt fin lustruite si tratate suplimentar cu un strat special de lac, ceea ce face ca produsul sa fie si mai rezistent la influentele meteorologice agresive si reduce depunerea de murdarie. Cismeaua de beton este dotata cu stifturi pentru ancorarea pe pardoseala.

Toate elementele metalice implicate in constructie sunt realizate din otel inoxidabil. Robinetul cu apa potabila are un pus  buton care limiteaza consumul de apa si formeaza un jet uniform.

Aceste caracteristici garanteaza rezistenta si exploatarea pe termen lung.

Carcasa este proiectata pentru a oferi un acces maxim, usor pentru service si intretinere. Setul include furtunuri pentru apa reziduala si apa curata, conexiuni moi si un ventil de inchidere.

Combinatia dintre doua robinete asezate asimetric creeaza o senzatie moderna  de feng shui. Cismeaua de beton are un design special conceput, pentru a facilita persoanele cu dizabilitati in viata lor de zi cu zi. Solutie exterioara, eleganta, pentru mobilarea parcurilor, pietelor, gradinilor, locurilor de joaca, scolilor si altor spatii publice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura