Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cismea apa stradala 140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
140
Out Of stock
Descriere
Cismea din beton modelul 140 este o propunere de mobilier pentru cei mai mici.

In solutiile de proiectare ale firmei Encho Enchev-ETE, functionalitatea, comoditatea si confortul ocupa primul loc, astfel incat dimensiunile produsului sunt adaptate inaltimii copiilor. Fabricata din beton de inalta rezistenta si mozaic natural. Pietrele structurale din marmura si granit, sunt naturale si au posibilitatea de a fi combinate in diferite culori.

Suprafetele sunt fin lustruite si tratate suplimentar cu un strat special de lac, ceea ce face ca produsul sa fie si mai rezistent la influentele atmosferice agresive si reduce depunerea murdariei.

Cismeaua de beton este dotata cu stifturi pentru ancorarea pe pardoseala. Toate elementele metalice implicate in constructie sunt realizate din otel inoxidabil.

Robinetul pentru apa potabila are un pus buton care limiteaza consumul de apa si formeaza un jet uniform. Aceste caracteristici garanteaza rezistenta si exploatarea pe termen lung. Carcasa este proiectata pentru a oferi un acces facil la service si intretinere. Setul cismelei include furtunuri pentru apa reziduala si apa curata, conexiuni moi si un ventil de inchidere. Solutie exterioara eleganta pentru mobilarea parcurilor, pietelor, gradinilor, locurilor de joaca, scolilor, gradinitelor si altor spatii publice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura