Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bolard / scaun din beton LED 32

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
32
Out Of stock
Descriere
Stift metalic anti-parcare, din gama de produse urbane de restrictii rutiere care imbina functionalitatea si estetica.

Produs fabricat din metal de inalta calitate. Structura metalica este galvanizata si vopsita prin pulbere. Aceste metode tehnologice protejeaza metalul de coroziune si cresc performantele de exploatare ale acestuia. Pentru o protectie si mai mare, la cererea clientului, se poate aplica un grund epoxidic.

Recomandat pentru zonele cu climat foarte umed, sau in apropiere de apa sarata.

Corpul cilindric are la baza o placa pentru ancorarea pe pardoseala. Elementele care leaga structura metalica de podea, sunt  fabricate  din otel inoxidabil. In partea superioara a limitatorului metalic, sunt montate doua benzi din otel inoxidabil, care confera stil si finisaj elegant.

Marimea si forma corpului anti-parcare permit diferite variante de aranjare si combinare si fac ca limitatorul sa fie sigur  pentru pietoni.

Solutie preferata pentru restrictionarea traficului auto si a parcarii in fata cladirilor de birouri si cladirilor administrative, muzee, spitale, universitati, scoli, gradinite, statii de metrou, terminale, statii de autobuz, parcuri si alte zone publice.

Dotare convenabila si functionala, care blocheaza  accesul  masinilor catre zonele pietonale, trotuarele, benzile pentru biciclete, plajele, complexele inchise si proprietatile private.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura