Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bolard / scaun din beton LED 149

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
149
Out Of stock
Descriere
Produs din catalogul firmei Encho Enchev - ETE, care corespunde cu standardele moderne de functionalitate si estetica.

Limitator de parcare fabricat in intregime din beton de inalta rezistenta si mozaic natural. Betonul este armat si intarit cu fibre. Mozaicul este format din pietre de marmura naturala sau pietre de granit, de dimensiuni  definite si culori diferite

Tratamentul structurii mozaicul creeaza un relief caracteristic sau o suprafata fin lustruita. Sunt posibile urmatoarele combinatii: suprafata superioara lustruita combinata cu laturi in relief, sau cu suprafetele complet lustruite.

Corpul anti-parcare, este protejat suplimentar cu un strat de lac special. Aceasta, face ca produsul sa fie si mai rezistent la conditiile meteorologice agresive si reduce depunerea murdariei. Cubul anti-parcare are posibilitatea de a se ancora pe podea.

Pe langa faptul ca este un limitator, modelul se ofera si sub forma de scaun din beton.

Complementeaza peisajul urban si ofera posibilitatea pentru o scurta pauza in viata grabita de zi cu zi. Un produs care nu este supus timpului. Aceste caracteristici garanteaza rezistenta si exploatarea pe termen lung. Solutia preferata pentru restrictionarea traficului auto si a parcarii in fata cladirilor de birouri si cladiri administrative, spitale, universitati, scoli, gradinite, statii de metrou, terminale, statii de autobuz, parcuri si alte zone publice. Dotari convenabile  si  functionale, care blocheaza  accesul masinilor catre zonele pietonale, trotuarele, benzile pentru biciclete, plajele, complexele inchise si proprietatile private.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura