Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Estpoint SRL

Containere si cabine paza !
0723553684, 0723553684

Containere maritime Constanta

Out of stock
Telefon:
0723553684
 

Detalii produs

Containere Constanta de vanzare sunt containere maritime noi si containere maritime second hand, avem pe stoc in permanenta containere maritime gama completa de dimensiuni si tipuri.

Containerele maritime vandute de Estpoint in Constanta sunt containere apte pentru transport naval sau containere uzate, iesite din uz maritim si care pot fi folosite pentru depozitare.

Containerele maritime second hand sunt folosite pentru depozitare deoarece indeplinesc cele mai clare cerinte ale clientilor: suporta greutati de incarcare foarte mari, pana la 30 tone, marfurile pot fi manipulate in interiorul containerului cu stivuitorul si containerele pot fi manipulate inclusiv incarcate.

In general la containere second hand pentru depozitare se urmaresc urmatoarele aspecte functionale si de aspect :
– uzura acceptabila a containerului.
– lipsa gauri, mai ales in acoperis.
– garnituri pe cat posibil etanse.
– aspect comercial al containerului.
– pret competitiv.

Asiguram transport containere in Constanta si pentru orice regiune a tarii, avem disponibile camioane cu macara pentru transport containere in Constanta si va putem sprijini logistic pentru orice solicitare.

In orasul Constanta avem un portofoliu de lucrari relevant, cladiri de birouri in Port Agigea, Portul Constanta si Mangalia, clientii nostri sunt in general companii care sunt in plina dezvoltare si care au nevoie de solutii mobile si rapide pentru spatiile de birouri, dormitoare si sedii companii.

Parteneriatul cu firmele de constructii au facut ca brand-ul Estpoint sa fie nelipsit in organizarile de santier din Constanta si judetele sin sud-estul tarii.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Estpoint SRL
Persoana de contact: Bortes Sorin
Adresa: Str. Principala 918B
Localitate: Carpinis
Judet: Brasov
Telefon: 0723553684
Telefon mobil: 0723553684
Website: http://www.estpoint.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi