Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Estpoint SRL

Containere si cabine paza !
0723553684, 0723553684

Inchiriere containere in Bucuresti

Out of stock
Telefon:
0723553684
 

Detalii produs

Servicii de inchirieri containere Bucuresti si in orice alta regiune a tarii, oferim servicii de inchiriere containere depozitare si inchiriere containere birou, compania noastra ofera servicii complete de inchiriere, pentru fiecare container inchiriat oferim transport si manipulare cu macara la locatia clientului daca acest lucru este solicitat de beneficiar.

Containerele pentru depozitare aflate pe stoc pentru inchiriere sunt containere maritime de 20′ sau 40′ , aceste containere ofera posibilitatea depozitarii mafurilor si a materialelor in conditii de siguranta, sunt foarte rezistente si pot fi manipulate inclusiv incarcate cu materiale la capacitatea maxima.

Inchirieri containere Bucuresti pentru birouri, oferim containere tip locuibil de diverse dimensiuni, care pot oferii solutii rapide pentru spatii de locuit: birouri, dormitoare, vestiare, grupuri sanitare, cladiri din containere modulare.

Serviciul de inchirieri containere in Bucuresti tip office se bazeaza in general pe doua dimensiuni standard al containerelor: inchirieri containere Bucuresti cu dimeniunea de 6,055×3,000×2,500 metri si inchirieri containere Bucuresti cu dimeniunea de 6,088×2,400×2,400 metri, dupa cum observam primul tip de container ofera o latime mai mare si implicit o suprafata utila mai generoasa.

Pentru servicii de inchirieri containere Bucuresti dari si in restul tarii va asteptam sa ne contactati pe office@estpoint.ro sau la numarul de telefon 0723553684, aici operatorii nostri va stau la dispozitie cu oferta completa si detalii in ceea ce priveste inchiriere de containere.

Oferim urmatoarele servicii in tara: inchirieri containere Bucuresti, inchirieri containere in Craiova, Pitesti, inchirieri containere Constanta, inchirieri containere Brasov si orice alt oras al tarii.

Containerele inchiriate vor fi transportate de societatea noastra, contra cost, pana la locatia solicitata de dumneavoastra si se poate oferii si manipularea containerelor la descarcare daca clientul nu dispune de utilaj pentru pozitionarea containerelor. In cazul inchirierii de containere transportul nu poate fi asigurat de client deoarece contractual predarea si ridicarea containerelor la inchiriere se face de catre proprietar.

Pentru detalii si oferte inchirieri containere Bucuresti si in restul tarii va rugam sa ne contactati pe e-mail, va rugam sa specificati tipurile de containere solicitate, locatia unde vor fi pozitionate si perioada de timp pentru care se solicita inchirierea.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Estpoint SRL
Persoana de contact: Bortes Sorin
Adresa: Str. Principala 918B
Localitate: Carpinis
Judet: Brasov
Telefon: 0723553684
Telefon mobil: 0723553684

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi