Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Containere si cabine paza !

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Container birou modular

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Producem si vindem containere birou modulare Estpoint, o marca de containere cunoscuta pe piata din Romania ca produse de calitate la preturi competitive, livram din stoc sau producem la comanda module locuibile cu utilizare individuala sau containere modulare apte pentru realizarea de cladiri complexe din containere, aceste module sunt  izolate cu panou sandwich de 60 mm si sunt dotate cu tamplarie pvc termoizolanta, speciala cu toc adaptat pentru peretele containerului.

Avem in permanenta pe stoc containere birou modulare Estpoint cu urmatoarele dimensiuni standard: containere 3,000 x 2,400 x 2,450 metri, containere birou modulare  Estpoint 4,000 x 2,400 x 2,450 metri si containere 6,000 x 2,400 x 2,450 metri.

Date tehnice principale containere birou modulare Estpoint:
-Structura containere birou modulare este realizate din elemente de otel special tratat, grosime 1,5-2,5 mm, vopsit in camp electrostatic. Elementele de colt sunt fixate cu suruburi astfel incat containerul birou modular permite desfacerea lui in pachete, la nevoie, pentru transport.
-Peretii containerelor sunt realizati din panou sandwich, tabla 0,4mm – spuma poliuretanica 40mm – tabla 0,4mm.
-Acoperisul containerului panou sandwich tip acoperis, grosime 40-80mm, elemente de colectare si scurgere (prin aruncare) a apei pe colturile containerului.
-Pardoseala de jos in sus avem linoleum trafic greu, panou pal 25mm, elementele de structura matalice din 50 in 50 mm, la cerere izolatie suplimentara in pardoseala.

Containerele birou sunt destinate organizarilor de santier, diverselor spatii pentru birouri, mobile, caselor de vacanta, sediilor pentru firme, producem si livram cu termene foarte scurte orice tip de container sau orice tip de cladire din containere pentru spatii de birouri. Putem comina containere modulare obtinand astfel spatiile dorite de dumneavoastra .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura