Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Estetika Profesional

0746626166,

Despre noi

Trimite mesaj
Misiunea noastra la Scoala Estetika Profesional este de a promova excelenta prin lectori eficienti, o programa foarte diversificata, training strategic in deschiderea propriei afaceri, o abordare inovativa bazata pe practica cu produse calitative.

Programa dezvoltata de lectorii scolii este bazata pe ani de experienta , ei cunoscand cel mai bine cum trebuie abordata fiecare meserie in parte, care sunt etapele si cum ajungem la cele mai bune rezultate. Aici la scoala Estetika Profesional incercam sa indrumam cursantii in dezvoltarea creativitatii, integritatii si spiritului de inteprinzator si de lider, astfel incat cursantii nostri sa poata sa se integra in orice mediu , indiferent de cerinte.

In fiecare zi incercam sa va dezvoltam indemanarea de care este nevoie, sa va inspiram in explorarea pasiunii si creativitatii, si sa va ajutam sa intelegeti frumusetea si avantajele unei cariere in beauty .
Fiecare lector din personalul nostru va fi langa dumneavoastra pas cu pas, pe tot parcursul cursului .
Cand veti finaliza un curs la scoala Estetika Profesional veti deveni un profesionist bine pregatit care va depasi asteptarile viitorilor angajatori.Pina in momentul cand veti finaliza cursul veti avea deja un portofoliu cu lucrarile pe care le executati pe parcursul cursului .

Valorile Noastre

Personalul nostru este talentat si a fost selectat cu criterii riguroase astfel incat sa poata sa transmita mai departe cursantilor cunostintele pe care le au acumulat si ei in ani de experineta, traininguri si scoli urmate. Metodele noastre de a preda sunt dezvolate de fiecare lector in parte, nu sunt universale , si sunt adaptate nevoilor cursantilor nostri. Incercam aici la scoala Estetika Profesional sa facem dintr un curs o experienta memorabila.    Deasemea la finalizarea unui curs lectorii va vor ajuta si va vor pregati pentru examenul final.

Cursantii absolventi ai scolii Estetika Profesional lucreaza in saloane de top din tara si strainatate, fiind apreciati si reusind sa castige salarii foarte bune in meseria aleasa. Deasemenea Scoala Estetika Profesional are cereri de personal de la foarte multe saloane, centre spa, cursantii nostri fiind recunoscuti ca foarte bine pregatiti .

Meseriile pot sa va ofere posibilitati nelimitate, asa ca daca aveti un talent va recomandam sa va inscrieti la un curs de formare profesionala si cu educatia potrivita va veti transforma talentul in meserie.
Alaturi de scoala Estetika Profesional veti participa la diverse evenimente pe care scoala le organizeaza periodic, si care va dau o rampa de lansare din timpul cursului .

Centrul de formare profesionala Estetika Profesional este autorizat de Ministerul Muncii in urmatoarele meserii :

        MANICHIURIST PEDICHIURIST;
        STILIST PROTEZIST UNGHII;
        COSMETICIAN;
        COAFOR;
        FRIZER;
        MACHIOR;
        MASEUR;
        TEHNICIAN MASEUR;
        OSPATAR CHELNER SI VANZATOR IN UNITATI DE ALIMENTATIE PUBLICA;
        INGRIJITOR DE BATRANI LA DOMICILIU;
        PIZZAR;
        COMUNICARE IN LIMBA GERMANA;
        TATUATOR;

Diplomele sunt eliberate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei cu acreditare in Romania si UE.

    Lectorii cursurilor sustinute in scolile noastre sunt doctori specialisti in igiena, dermatologie, anatomie.

            La fiecare meserie in parte avem lectori care sunt specialisti in domeniu, cu vechime si care au parcurs cursuri de specializare atat in Romania, cat si in strainatate.

         De asemenea, lectorii nostri au parcurs cursuri de formatori pentru a putea transmite mai departe cunostintele pe care le-au acumulat in anii de experienta.
Produse si servicii:
cursuri de manichiura pedichiura, cursuri de unghii false, cursuri de stilist protezist unghii, cursuri de make-up, cursuri de coafor, cursuri de cosmetica, cursuri de tatuaj cosmetic
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
51-100
Certificate:
Certificat de calificare acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Estetika Profesional
Persoana de contact: Profesional Estetika
Adresa: Targu Mures
Localitate: Targu Mures
Judet: Mures
Telefon: 0746626166