Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Evaluare competente Tinichigiu, structurist de aviatie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

750 lei Lei
Brand
Evaluare competente profesionale
Out Of stock
Descriere
Tinichigiul structurist de aviatie executa lucrari de prelucrare a tablelor, benzilor, profilelor usoare si altor elemente specifice de structura (nervuri, lise, cadre de rezistenta, invelisuri), care intra in componenta fiecarei aeronave (avion, elicopter, planor, motoplanor, etc.), care se fabrica sau se repara. Lucrarile de tinichigerie in cadrul activitatii tinichigiu structurist de aviatie constau din: trasari dupa model, sablon sau desen (desfasurata), debitari, decupari de contururi, deformari simple sau complexe, gauriri, filetari, alezari, finisari (redresari, debavurari, ajustari), asamblari de piese simple (semifabricate), in subansamble si de subansamble in ansamble specifice aeronavei.

Procedeul cel mai adesea utilizat in operatiile de asamblare este nituirea, asamblarea in acest caz fiind nedemontabila, dar se realizeaza si asamblari prin filet (surub si piulita), asamblarea in acest caz fiind demontabila (exemplu: cazul jonctionarii aripa-fuselaj).

Prin operatii de asamblare succesive se obtine la final corpul (structura) aeronavei pe care ulterior se monteaza grupul motopropulsor, instalatiile si echipamentele, care vor asigura zborul in conditii de siguranta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura