Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Estetic Clas Ploiesti

Cursuri De Calificare
0734064684, 0734064684

Cursuri de calificare dulgher, tamplar, parchetar

In Stock
Telefon:
0734064684
Pret:
700 lei
 

Detalii produs

Dulgherul-tamplar-parchetarul este muncitorul din constructii-montaj a carui activitate se compune din: executarea schelelor necesare lucrului la inaltime pentru lucrarile de zidarie si finisaje la interior si exterior, executarea cofrajelor pentru diferitele elemente de rezistenta ale constructiilor (fundatii, stalpi, grinzi, plansee, scari, pereti) din beton armat monolit, montarea elementelor prefabricate care alcatuiesc structura de rezistenta a cladirilor etajate, montarea pardoselilor din lemn (dusumele din scandura, parchet de diferite esente fag, stejar, foi de parchet laminat), executarea acoperisului tip sarpanta, incadrarea si ajustarea tamplariei.

In principal dulgherul- tamplar- parchetar are de efectuat urmatoarele activitati:
-citeste si interpreteaza planurile de executie si cele de detaliu pentru executarea lucrarilor in conformitate cu proiectul de executie.
-efectueaza calcule matematice simple de apreciere a necesarului de materiale pentru executarea lucrarilor de dulgherie/tamplarie.
-masoara si traseaza amplasamentul lucrarilor de dulgherie/tamplarie in conformitate cu proiectul de executie si normativele in vigoare.
-organizeaza si curata propriul loc de munca in vederea desfasurarii activitatii de dulgherie / tamplarie.
-verifica calitatea lucrarilor de dulgherie/tamplarie in conformitate cu proiectul de executie si normativele in vigoare, remediaza defectiunile aparute astfel incat lucrarile executate sa corespunda cu proiectul de executie si normativele in vigoare.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Estetic Clas Ploiesti
Persoana de contact: Estetic Clas Ploiesti
Adresa: Str. Ghe. Gr. Cantacuzino, nr. 115-117, Cladire C1, etaj 2, camera 1
Localitate: Ploiesti
Judet: Prahova
Telefon: 0734064684
Telefon mobil: 0734064684

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi