Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Estetic Clas Srl.

0720248086, 0784006008

Evaluare competente profesionale Agent de securitate

Evaluare competente profesionale
Model:
Evaluare competente profesionale
In Stock
Telefon:
0720248086
Pret:
750 lei
 

Detalii produs

Societatile specializate de paza si protectie/companiile de securitate sunt societati comerciale private care se constituie si functioneaza potrivit legislatiei comerciale si prevederilor legislatiei specifice, avand ca obiect de activitate: servicii de paza/ securitate a obiectivelor, bunurilor sau valorilor; servicii de paza/ securitate a transporturilor de bunuri si valori ; servicii de protectie personala specializata- denumita garda de corp; servicii de consultanta in domeniile de mai sus.

Persoana care doreste sa obtina calificarea agent de securitate trebuie sa urmeze un curs de calificare-calificare de baza, unitatile de competenta specifice U1-U5. Pentru a fi admisa la curs sau a candida la procesul de evaluare, trebuie sa indeplineasca cerintele legislative/ metodologice.

Agentul control acces trebuie sa aiba calificarea agent de securitate si sa dovedeasca unitatea de competenta specifica U6.
Agentul de securitate incinte (magazin, hotel, intreprindere etc.) trebuie sa aiba calificarea agent de securitate si sa dovedeasca unitatea de competenta specifica U7.

Agentul de interventie paza si ordine trebuie sa aiba calificarea agent de paza/ securitate a obiectivelor, bunurilor si valorilor si sa dovedeasca unitatea de competenta specifica U8.

Agentul securitate obiective, bunuri si valori trebuie sa aiba calificarea agent de securitate si sa dovedeasca unitatile de competenta U6-U8.

Agentii isi desfasura activitatea independent sau in echipa cu alti agenti, in functie de natura si marimea obiectivului. Ei se subordoneaza direct sefului de tura/ obiectiv/ directorului judetean/zonal, in functie de organizarea specifica.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Estetic Clas Srl.
Persoana de contact: Stefan Virgil
Adresa: Bld. Independentei, Cladire Baia Comunala, etaj 2, camera 11
Localitate: Targoviste
Judet: Dambovita
Telefon: 0720248086
Telefon mobil: 0784006008
Fax: 0345815888
Website: http://www.estetic-clas.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi