Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Pleman Trade Srl

0771 530 160, 0740.647.532

Despre noi

Trimite mesaj
Utilizarea cea mai evidenta a covoarelor din cauciuc este in locul unde oamenii isi petrec cel mai mult timp pe picioarele lor - depozite, fabrici, bucatarii, spitale.

Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse din cauciuc si nu numai:
- covor cauciuc antiderapant, cavor cauciuc electroizolant, covor cauciuc pentru uz general, covor cauciuc siliconic, covor cauciuc cu si fara insertie textila, garnituri cauciuc, banda transportoare, placi tehnice din cauciuc rezistente la produse petroliere, role metalice transportoare, schelete metalice pentru benzi transportoare, anvelope import Germania.

Produsele noastre pot avea foarte multe utilizari: in locuri unde exista pericol de electrocutare, in statii trafo, in hale industriale, in locuri de joaca pentru copii, in Sali de sport, in Sali de antrenament, in Sali de forta, in Sali de fitness, alei pentru curti, piscine, covoare antiderapante pentru dusuri, scari, intrari in caldiri, tapiterii ornamentale.

Contactati-ne si veti obtine preturile cele mai mici.
Produse si servicii:
covoare din cauciuc, benzi transportoare, role transportoare, benzi prese de balotat, curele, furtune, dale din cauciuc, pardosea din cauciuc, produse din cauciuc
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Pleman Trade Srl
Persoana de contact: Epure Paul
Adresa: Campina, Nr. 62
Localitate: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0771 530 160
Telefon mobil: 0740.647.532