Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Erprom Rapid Prototyping Srl

+4031 730 93 86, +40751 116 446

Despre noi

Trimite mesaj
Erprom este prima societate in Romania care propune servicii in prototipaj rapid (rapid ptototyping). Prototipajul rapid este un termen generic ce desemneaza mai multe tehnologii utilizate pentru fabricarea de modele fizice sau de piese prototip plecand de la desene (fisiere) 3D. Aceste tehnologii fac apel la o fabricatie in straturi permitand obtinerea unui model fizic, cu un cost mic si intr-un termen de doua pana la cinci zile.

Concurenta permanenta duce la realizarea si conceperea de noi proiecte din partea clientilor nostri, proiecte intr-o piata in continua crestere. Sefii de proiect, proiectantii, designer-ii au nevoie de serviciile noastre in prototipaj rapid (rapid prototyping) pentru validarea unui concept, sau pentru verificarea functionalitatii piesei/pieselor sau ansamblului lor, pentru detectarea unor eventuale probleme legate de conceptie/proiectare, la validarea unui design. Deasemenea pentru a vedea un prototip, pentru a prezenta prototipul echipei de markeing, pentru a convinge un client.

Aceasta tehnologie permitand testarea diferitelor solutii propuse de biroul de studii, sau de a putea le confrunta si compara. Validarea unui procedeu de industrialiazare sau optimizarea unei piesei pentru diminuarea costurilor de fabricatie.

Noi livram prototipuri intr-un timp foarte scurt, ceea ce permite clientilor nostrii de a valida imediat designul lor si de a continua dezvoltarea lor aducand mult mai devreme eventualele modificari produsului lor.
Produse si servicii:
prototipaj rapid
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Erprom Rapid Prototyping Srl
Persoana de contact: Voicu Gabriel
Adresa: Str.Tamasi Nr.20
Localitate: Buftea
Judet: Ilfov
Telefon: +4031 730 93 86
Telefon mobil: +40751 116 446
Fax: +4031 730 93 88
Website: http://www.erprom.ro