Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Erixim Shop Srl

0766 681 487, 0770 769 166

Despre noi

Trimite mesaj
Va punem la dispozitie aparate moderne, ecologice care nu sunt daunatoare omului si mediului ambiant. Aceastea sunt omologate conform normelor si standardelor Uniunii Europene.

Aceste dispozitive sunt fiabile, moderne, fara pericol pentru om, fiind optime in sectoarele cu produse alimentare (depozite, magazine, fabrici) unde nu sunt indicate produsele chimice folosite pentru deratizare sau dezinsectie, dar si pentru persoane fizice, pentru gospodariile personale.

Gama de produse include pe langa dispozitive de alungat soarecii si sobolanii, aparate impotriva cartitelor (AntiCartita), impotriva cainilor si pisicilor (Anti Caini) si impotriva pasarilor (Anti Pasari), dar si dispozitive cu ultrasunete si ultraviolete impotriva insectelor (tantari, muste, molii, gandaci de buatarie, pureci, furnici, paienjeni, etc).

Solutiile moderne oferite de siteul www.onetopshop.ro sunt produse nepoluante, fara mirosuri neplacute, silentioase si deosebit de eficiente. Produsele noastre pot fi utilizate acasa, la birou, in depozite, hoteluri, restaurante, fabrici, spitale, etc.).
Produse si servicii:
aparate cu ultrasunete anti daunatori
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2018

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Erixim Shop Srl
Persoana de contact: Jurcan Letitia
Adresa: Calea Giulesti, Nr. 426
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0766 681 487
Telefon mobil: 0770 769 166