Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ergoalpin

Super oferte la munte
0720994000,

Casa de vacanta Sinaia

Localitate:
Sinaia
Tip:
Vanzare
Zona:
Golful Regal
Stadiu constructie:
Finalizat
Suprafata construita:
140
Suprafata utila:
106
Regim inaltime:
P+1+M
Structura rezistenta:
beton si caramida
Telefon:
0720994000
Pret:
39500
 

Detalii produs

Casa de vacanta la munte, situata la iesire din Sinaia, intrare in Busteni. O zona extraordinar de frumoasa, imagini ce fotografiaza un peisaj luminos, o realitate de poveste.

Posibilitatea de a- ti crea o iesire din cotidian, un camin relaxant intr- o lume desprinsa parca din imaginea unu vis pastelat.

P+1+M. Spatii largi, compartimentare eleganta, 3 grupuri sanitare (unul pe fiecare nivel)
PARTERUL este compus din camera de zi, foarte mare de 23, 26 mp utili, bucatarie de 10, 44 mp utili, grup sanitar de 4, 99 mp utili.

De la parter aveti posibilitatea sa iesiti in propria dumneavoastra curte, fie din camera de zi, fie pe intrarea/ iesirea principala, teren alocat constructiei ce intra in proprietatea cumparatorului. Casa scarii (scara interioara) are suprafata de 4, 99 mp utili.
ETAJUL 1 este compus din dormitor de 10, 43 mp utili, dormitor de 24 mp utili, grup sanitar de 3, 23 mp utili, casa scarii de 4, 99 mp utili.

MANSARDA, ce reprezinta un spatiu generos, exceland si completand panorama, ne surprinde prin inaltime, avand planul inclinat aproape insesizabil, si tavanul in ceea mai mare parte fiind normal . Aici spatiul util se compartimenteaza astfel: dormitor 14, 60 mp, grup sanitar 4, 57 mp, hol de 3, 51 mp. Pe langa acest spatiu locativ, mansarda dispune de un imens spatiu de depozitare de aproximativ 30 mp. ce poate fi modificad dandu- i o alta destinatie.
Casa dispune de utilitati: gaze, electricitate, apa curenta, canalizare cu fosa septica. Se vinde fara finisaje. Pretul include peretii tencuiti, utilitati, fatada finisata, ferestre termopan, curte proprie, drum de acces privat.

Constructia este din caramida porotherm si beton armat in stalpi, grinzi , centuri si placi inclusiv si mansarda. Izolatie termica pe exterior- polistiren. Folie polietilena. Pietris monogranular.
ACOPERIS: Tabla Lindab. Folie de etansare. Asteriala. Capriori. Bariera contra vaporilor.
Ferestre de mansarda FAKRO.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ergoalpin
Persoana de contact: Ene Ionut
Adresa: Independentei, Nr. 80
Localitate: Busteni
Judet: Prahova
Telefon: 0720994000

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi