Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Opel Astra TwinTop
1 lei
Brand
Astra
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Deoarece ceea ce este interesant cu privire la tehnologie este modalitatea prin care face ca lucrurile simple din viata sa fie si mai usoare.

Cand echipa de design Opel a creat noul Astra TwinTop, au convenit asupra unui lucru: functionalitatea trebuie sa fie mana in mana cu designul. In acelasi timp, vehiculul trebuie sa ofere spatiul maxim pentru pasageri si bagaje.

Solutia a fost sa se construiasca un hardtop simplu, din trei sectiuni - fata de cel conventional din doua piese - care se pliaza compact in compartimentul pentru bagaje, pentru a economisi spatiu. Aceasta tehnologie nu numai ca asigura plierea si deschiderea in siguranta a acoperisului, in mai putin de 30 de secunde, si la o viteza de pana la 30 km/h, a asigurat si ca designerii au avut libertatea de a crea stilul vehiculului asa cum au dorit - nu asa cum ar fi trebuit sa fie. Pentru modelul Cosmo (optional pentru Enjoy) acoperisul se poate plia sau deschide si cu ajutorul telecomenzii.

Sistemul de siguranta Opel SAFETEC asigura ca toate componentele vehiculul conlucreaza eficient si instantaneu. Baza sistemului de siguranta Opel SAFETEC este compartimentul pasageri ranforsat. Caroseria rigida este completata de airbag-uri frontale si laterale fata full-size, centuri de siguranta fata pretensionate cu limitatoare de efort, toate in echiparea standard. Tetierele active pentru locurile din fata sunt disponibile optional.
Din Gura in Gura
Alte Produse