Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Epic Design
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Fier forjat si fibra de sticla
Brand
Md2215
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Firma noastra ofera produse din fier forjat de cea mai buna calitate, inbunatatind astfel frumusetea casei prin instalarea unei porti din fier forjat sau a altor elemente decorative din fier forjat.

Va punem la dispozitie o gama variata de garduri, porti, copertine, si alte elemente decorative din fier forjat din care puteti alege produsele conform propriilor criterii.

Pentru executarea lucrarilor folosim fier forjat de cea mai buna calitate acoperit cu un grund ce inhiba rugina si cu o vopsea speciala anticoroziva foarte rezistenta in timp de divese culori care protejeaza fierul impotriva factorilor externi.

Compania noastră mai vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un nou design ce combină perfect fierul forjat şi fibra de sticlă oferind locaţiilor stilul, eleganţa şi rafinamentul clădirilor regale.

Datorita design-ului, dar si al usurintei manevrarii, panourile decorative realizate din fibra de sticla au devenit tot mai cautate in vederea folosirii acestora la exterior pentru placarea peretilor, a constructiilor publice, dar si a celor civile. Aceste panouri au aspect identic cu cel al peretilor decorati cu piatra naturala, insa, sunt mai usoare (5-6 kg/ mp2), izolante, solide. Datorita materialului din care sunt realizate, panouri decorative de exterior nu sunt afectate de starea atmosferica neprielnica. In ceea ce priveste montajul unui panou decorativ, se face foarte usor si rapid pe orice suprafata, fiind montat direct pe perete, fara a mai fi necesare alte pregatiri ale acestuia.

Executia, finisajele si montajul sunt realizate la cele mai inalte standarde. - Scari, balustrade, garduri si porti din fier forjat
Mai multe detalii puteti gasi pe: http://www.epic-design.eu/
Din Gura in Gura