Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Echipamente Pentru Constructii Srl

0314100055, 0730170578

Despre noi

Trimite mesaj
Principala activitate este de vanzare si inchiriere de macarale turn, ascensoare de santier si platforme mono sau bicoloana marca JASO, Spania ? www.jaso.com si www.goian.com. Despre gama de produse aveti mai multe detalii pe site-ul nostru (www.epco.ro). JASO este al-III-lea producator mondial ca numar de unitati vandute si primul producator din Spania iar in Romania avem trei ani de functionare, interval in care am vandut si inchiriat peste 50 de echipamente.

Oferim de asemenea pe langa vanzare, asistenta pentru obtinerea documentatiei ISCIR precum si montajul echipamentelor cu echipa proprie. Oferim servicii de inchiriere a macaralelor turn, ascensoarelor sau platformelor cu sau fara operator, oriunde in tara. In cazul in care se doreste putem furniza si macarale auto-ridicatoare second-hand, achizitionate direct de la producator.

Pentru orice firma ce detine deja o macara turn, putem sa ajutam la demontarea / montarea acesteia indiferent de marca ei: Potain, Liebherr,? cu echipa proprie, intr-un interval de timp scurt si cu costuri reduse.
Produse si servicii:
macarale turn
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Echipamente Pentru Constructii Srl
Persoana de contact: Barbulescu Claudiu
Adresa: Sos. Stefanesti, 4
Localitate: Voluntari
Judet: Ilfov
Telefon: 0314100055
Telefon mobil: 0730170578
Fax: 0318053891