Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Energo - Star Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Compresoare de aer Atlas Copco
Brand
Gama GX & GA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Avand drept furnizor concernul suedez Atlas Copco, liderul mondial incontestabil in producerea de compresoare de aer si echipamente auxiliare, firma noastra ofera solutia completa pentru un sistem de aer comprimat caracterizat de fiabilitate, siguranta in exploatare, eficienta energetica precum si de o totala versatilitate.  

Gama de compresoare promovata este extrem de variata, acoperind practic toate necesitatiile de aer comprimat din economia Romaniei. Compresoarele Atlas Copco sunt prezente in tara noastra de la centrale nucleare, combinate chimice si rafinarii, santiere navale pana la fabrici din industria textila, in industria alimentara si farmaceutica, precum si service –uri auto, ateliere de artizanat etc. adica mici consumatori de aer comprimat.


Prin posibilitatea de executie a racordurilor electrice precum si prin posibilitatea de proiectare/executie a instalatiilor de aer comprimat ( Atlas Copco AIRnet, Rehau) suntem solutia completa pentru orice tip de aplicatie pentru aer comprimat.

In ceea ce priveste capabilitate firmei noastre de a efectua lucrari de service, intretinere si reparatii pentru compresoarele elicoidale Atlas Copco pe care le comercializam dorim sa precizam ca: personalul firmei noastre este instruit periodic direct de catre producatorul Atlas Copco, dispunem de toata documentatia tehnica necesara pentru lucrarile de service si reparatii,personalul firmei noastre are o bogata experienta in domeniul compresoarelor, dispunem de toate sculele necesare pentru efectuarea oricarui tip de interventii.
Din Gura in Gura