Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Energo- Edil
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pereti cortina din aluminiu
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sc. Energo-Edil Product specializată in proiectarea, confecţionarea si montarea de uşi, ferestre, pereţi cortină, luminatoare din aluminiu si pvc placări cu alumiuniu compozit tip Bond, placari ceramice tip Creaton, placari lemn tip Prodema, usi din sticla, usi si porti automate, rulouri din aluminium si pvc, plase impotriva insectelor pentru domeniul construcţiilor având la dispoziţie un personal format din 20 de specialişti cu experienţă de peste 15 ani în domeniu şi un atelier modern, dotat cu utilaje performante, cu o capacitate de producţie zilnică de 80 mp.

Clienţii noştri primesc asistenţă tehnică de specialitate de la ingineri cu o vechime de minimum 15 ani în domeniu, specializaţi în Germania, Belgia, Suedia cu o concepţie tehnică modernă asupra optimizării profilelor spre a le oferi rezistenţă maximă cu costuri minime.

Fiecare comandă este tratată ca o comandă specială, care ţine seama de gust, design, arhitectură şi nu în ultimul rând de utilizarea la maxim a calităţilor materialului.
Din Gura in Gura