Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Energisym
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Presa peleti LM 772 (MGl 400) + tocator RS 750
160000 lei
Brand
LM 772 (MGl 400
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Detalii produs

Instalatia de peletizare este formata din:

* Tocator de paie RS 750
* ciclon
* un rezervor de alimentare precis
* o pompa lichida cu ajustare
* presare a peletilor la calitate premium
* un aparat de sortare si racire

Linia este de calitate industriala care produce pana la 300 kg si e conceputa sa functioneze 24 de ore daca e necesar. Poate fi deservite usor de catre o persoana.

Unitatea de granulare consta dintr-un furtun dozator/snec cu un rezervor de alimentare inchis. Materialul pentru granulare este amplasat intr-un rezervor de alimentare. Snecul de avans aduce materialul la bratul de alimentare, unde cantitatea exact definita de material cade in camera de amestecare.

Lucrul cu aceste masini de peletizat este unic. Restul de material se reintoarce prin sistemul de supraincarcare la rezervorul de alimentare, astfel ca materialul circula continuu prin sistemul de alimentare. Sistemul de supraincarcare si rezervorul de alimentare sunt un circuit inchis care reduce particulele de praf si reduce pierderile.
Materialul alimentat prin sistemul de dozare poate fi amestecat cu alte componente, apa sau alte fluide, prin sistemul unic de dozare umiditate. Cade apoi direct in granulator. La presiune inalta si temperatura, materialul granulat e intarit partial in timp ce trece prin matrita de granulare.

Forma consistenta a peletului se produce in timp ce materialul este fortat prin matrita, la o presiune certa. Peletii cad printr-un aparat de sortare unde granulele sunt separate de praf si de granulele nonstandard. Dupa trecerea prin aparatul de sortat, peletii sunt raciti, lucru ce previne dezmembrarea lor mai tarziu, din cauza supraincalzirii.

Granulele ce nu corespund standardelor si praful sunt returnate printr-un snec spiralat la rezervorul de alimentare si se supun din nou procesului de peletizare.

Peletii gata cad prin aparatul de sortare catre un container pregatit.
Din Gura in Gura