Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Enerco Srl

La timpuri noi solutii pe masu
0744 325865, 0744 325865

Despre noi

Trimite mesaj
Producem si distribuim turbinele eoliene Smoky folosite pentru ventilarea, aerisirea spatiilor inchise sau pentru absorbirea fumului a gazelor arse din cos si marirea tirajului.

Sunt deosebit de utile in cazul acumularilor de gaze, cand prin eliminarea lor se pot preveni asfixiile, intoxicatiile cu monoxid de carbon si chiar se pot evita exploziile. Se folosesc cu succes la centralele termice cu tiraj natural, seminee, sobe clasice cu combustibil lichid sau solid, teracote cu gaze.

SMOKY a fost testat la Facultatea de Mecanica din Brasov in tunelul aerodinamic, fiind apreciat în mod deosebit pentru eficienta sa. ENERCO SRL dispune de specialisti in demontarea si montarea utilajelor in domeniul tipografic, tamplariei de PVC, industria lemnului, industria prelucratoare a metalului. La cerere organizam utilajele dupa fluxul tehnologic astfel incat randamentul productiei sa fie maxim.

Modernizam utilaje si procese tehnologice cu aparataj MITSUBISHI ELECTRIC si SIEMENS. ENERCO SRL dispune de ingineri specializati in repararea, intretinerea si modernizarea de utilaje industriale: GHILOTINE, ABKANTURI, UTILAJE TIPOGRAFICE, UTILAJE pentru PRELUCRAREA LEMNULUI, TERMOPRESE, DEPLASARI IN COORDONATE cu aparataj MITSUBISHI ELECTRIC si SIEMENS (invertoare de frecventa, automate programabile, servo-motoare, traductori de deplasare liniari si rotationali, senzori inductivi, capacitivi, reflexivi, infrarosu, bariere optice, traductori de presiune, greutate, etc.).

ENERCO SRL executa lucrari de intretinere, reparatii si modernizari pentru instalatii de transport persoane pe cablu (teleski, telescaun, telegondola), folosim invertoare de frecventa Mitsubishi Electric, Telemecanique, Siemens etc in special actionari si automatizari electrice. Reparam frane cu discuri si ferodouri ce echipeaza motoarele electrice de la masinile de tiparit sau ambreiaje uscate ce echipeaza diverse masini unelte si utilaje.

ENERCO SRL modernizeaza masini de slefuit lemn (OLANDEZE) prin inlocuirea limitatorilor mecanici cu senzori non-contact,precum si montarea invertoarelor de frecventa ptr comanda motoarelor.In acest fel se obtin economii importante in ceea ce priveste consumul de energie si al hartiilor abrazive printr-un control al turatiilor si al deplasarii hartiei abrazive stanga-dreapta fara a atinge limitele laterale ale masinii, in acest fel se prelungeste durata de folosire a smirghelului,deci economie!

ENERCO SRL reconditioneaza matrite inelere de granulatoare ptr nutreturi combinate, EFECTUAM REPARATII de granulatoare atat mecanice cat si electrice.
Produse si servicii:
productie turbine eoliene Smoky folosite pentru ventilarea/ aerisirea spatiilor inchise/ halelor sau absortia fumului, a gazelor arse din cos, 110/ 160/ 200/ 250/ 300 mm
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1998

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Enerco Srl
Persoana de contact: Petrica Pletea
Adresa: Str. Zizinului, 109 bis
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0744 325865
Telefon mobil: 0744 325865
Fax: 0368 438677
Website: http://www.enerco.ro, http://www.smoky.ro