Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Kueryo Steel

0731-490.865,

Despre noi

Trimite mesaj
Sc Kueryo Steel Srl comercializeaza o gama larga de produse dintre care: panouri termoizolante, fonoizolante, rezistente la foc, tabala cutata si accesorii de cea mai inalta calitate, furnizate de ALUBEL EXPO SRL, Timisoara.

Deasemenea societatea distribuie produsele companiilor Novoferm Schievano S.r.l si NINZ din Italia, comercializand o gama variata de usi metalice mutifunctionale si rezistente la foc, cu sisteme automate de inchidere in caz de incendiu.

Nu in ultimul rand, incepand cu anul 2009, firma a inceput promovarea unei noi game de produse din aluminiu: profile standard, profile extrudate conform matritei clientului, tabla, tabla striata, precum si profile din aluminiu speciale.

Tot in depozitul nostru veti gasi tot ce inseamna profile de otel, automatizari, actionari electrice, senzori de fum, amortizoare, manere antipanica motorase de actionare (deschidere-inchidere), porti industriale si rezidentiale, usi si obloane de protectie civila (Branduri folosite: Alubel, Novoferm, Ninz, Omec, Mingardi, Geze, Nice, etc).
Produse si servicii:
panouri sandwich de perete si acoperis, profile de otel, profile de aluminiu, porti si garduri din fier forjat, automatizari: Geze Nice, Mingardi, Topp, usi rezistente la foc, rulouri, policarbonat
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Kueryo Steel
Persoana de contact: Progli Endre
Adresa: Bulevardul Muncii, Nr. 16
Localitate: Cluj Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0731-490.865
Fax: 0264-274119
Website: http://www.kueryosteel.ro