Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Emsar Laboratory Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Alcoolmetru
1785 lei
Brand
RICHTER
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Alcoolmetru pentru masurarea gradului de alcool

De ce este special acest alcoolmetru?

Alcoolmetrul reprezinta acel instrument cu ajutorul caruia se masoara cantitatea de alcool dintr-un anumit lichid, in special a celor facute in casa, precum tuica, vinul, lichiorurile si asa mai departe.

Mod de utilizare:

Masurarea gradului de alcool se realizeaza prin introducerea obiectului in lichidul alcoolic si, apoi, prin citirea diviziunii care se poate vedea pe alcoolmetru. Pentru a putea realiza o masurare corecta, lichidul in cauza trebuie sa aiba o temperatura de 20 de grade Celsius. In cazul in care lichidul nu se poate aduce la temperatura de 20 de grade, este necesar sa se aplice un indice de corectie intre valoarea masurata si temperatura lichidului in momentul masurarii.

Functii:

Alcoolmetrul trebuie introdus in recipientul cu lichid si lasat sa pluteasca, dar fara a atinge peretii sau fundul vasului.

Pe gradatia inscriptionata se va putea citi procentajul de alcool din respectivul lichid, in functie de cat de adanc pluteste aparatul.

Asadar, alcoolmetrul este un fel de densimentru (alcoolul are o densitate mai mica decat cea a apei), densitatea lichidului variind invers proportional cu procentajul de alcool din acesta.

Informatii suplimentare despre Alcoolmetru:

-Masurare: 30-60 C
-Realizat din sticla dura
-Rezistent la socuri
-Afisare exacta a nivelului de alcool
Din Gura in Gura