Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Grund anticoroziv de cuptor alchido-melaminic - bidon 6 Kg

Ambalaj - Bidon 6 Kg
Model:
Ambalaj - Bidon 6 Kg
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
132.09 lei
 
 

Detalii produs

Grundul Anticoroziv Alchido-Melaminic Emex este un compus cu rezistenta mare si aderenta excelenta la suport, pe baza de rasini alchidice medii, rasini melaminice, aditivi specifici, pigmenti, pasta de aluminiu, extenderi, aditivi si solventi organici, agenti anticorozivi ecologici de ultima generatie lipsiti de saruri de plumb sau crom.

Acest grund anticoroziv profesional, monocomponent, cu uscare la cuptor sau la aer, este folosit ca strat primar pentru protejarea suprafetelor metalice expuse in medii agresive. Este fabricat in culori standard, de baza: rosu, gri, galben, negru, dar poate fi realizat la comanda si in alte nuante.

Grund Anticoroziv Alchido-Melaminic Emex - Caracteristici principale: Putere mare de acoperire; Inhibitor anticoroziv de mare eficienta; Aplicare usoara; Etalare buna; Duritate mare; Aspect mat; Timp scurt de uscare; Rezistenta la intemperii, saruri, medii alcaline si acide, apa; Rezistenta mare la hidrocarburi, uleiuri minerale.

Grundul Anticoroziv cu Uscare la Cuptor Emex este destinat utilizarii profesionale, ca strat primar, cu uscare la aer sau cuptor, pentru protectia anticoroziva a suprafetelor metalice expuse mediilor agresive cat si a componentelor de caroserie si piese auto ori a utilajelor (macarale, stivuitoare, poduri, etc.).

Acoperirea suprafetelor care au mai fost vopsite, se va face numai dupa efectuarea de teste de compatibilitate. Daca este necesar, se va proceda la eliminarea completa a straturilor anterioare, prin sablare sau alte mijloace mecanice conform fisei tehnice, sau chimic, prin folosirea de solutii de tipul Pastei Decapante ?Emex CM Cleaner?, Pastei Decapante Ecologice Emex PC Eco, sau similare. La final se va face o degresare atenta.

Straturile vechi de rugina care pot exista in anumite situatii, vor fi curatate prin fosfatare cu Solutia pentru Indepartarea Ruginii Emex Rust Stop, pentru curatarea completa.

Recomandat pentru folosirea in primul rand in zonele expuse coroziunii agresive, la caroserii si componente auto sau de utilaje, poate fi utilizat pe orice alte suprafate metalice precum tevi, calorifere, conducte, tabla, containere, schelete si rastele metalice, parapeti, grilaje, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, balustrade, garduri, porti, stalpi metalici, scene, feronerie, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.

Acest tip de grund anticoroziv este compatibil cu majoritatea vopselele alchidice, alchido-melaminice sau acrilice, cu conditia respectarii instructiunilor de aplicare, dar rezultate optime vor fi obtinute in special la folosirea in sistem cu Emailul tip Auto pentru Utilaje Emex.

Reglarea vascozitatii de aplicare a Grundului Anticoroziv cu Uscare la Cuptor Emex se poate face cu Diluant pentru Vopsele Auto si Speciale Emex.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi