Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Vopsea de marcaj rutier Emex Route - bidon 5 kg

Model:
Ambalaje - Bidon 5 Kg sau 25 Kg
Pe stoc:
Da
Telefon:
0214571693
Pret:
58.31 lei
 
 

Detalii produs

Vopseaua de marcaj rutier Emex Route este un produs profesional monocomponent foarte rezistent atat la apa cat si la trafic intens sau abraziune, cu o compozitie pe baza de rasini acrilice speciale, extenderi, aditivi speciali si solventi organici.
Destinatia de baza este efectuarea de marcaje stradale sau pietonale (eventual cu adaos de micro-perle din sticla pentru marcajul reflectorizant), sau pentru delimitarea diverselor zone pe beton sau asfalt.

Se poate realiza in culorile: alb, galben, rosu, negru sau alte culori standard, la cerere. Vopsea de Marcaj Rutier Emex Route - Caracteristicile principale: Aderenta ridicata la suport; Putere mare de acoperire; Uscare rapida; Elasticitate conforma; Aplicare si intretinere usoara; Rezistenta mare la abraziune; Rezistenta excelenta la uzura; Rezistenta la ingalbenire sau la deteriorarea culorii; Rezistenta ridicata impotriva apei, benzinei si a uleiului mineral.

Vopseaua de Marcaj Rutier Emex Route, cu foarte mare aderenta la suprafete de asfalt sau beton si cu o rezistenta foarte mare la uleiuri, frecare si la factorii de mediu atat in conditii de interior, cat si de exterior, este destinata utilizarii profesionale pentru marcarea benzilor de circulatie, a trecerilor de pietoni, pistelor de aeroport, parcari, drumuri cu trafic intens, hale industriale, spitale, terenuri de joaca si sport, delimitarea zonelor pe astfalt, beton, pardoseli, hale, vopsiri epoxidice, etc.

Inaintea aplicarii vopselei pentru marcare, se pregateste corespunzator suprafata ce urmeaza a se acoperi, prin remedierea fisurilor si a altor imperfectiuni, dupa care suprafetele se curata de impuritati si/sau grasimi, se asperizeaza, praful rezultat eliminadu-se cu ajutorul periilor cu par moale sau prin suflare cu aer comprimat. Este recomandata si pentru suporturile (sau suprafetele orizontale in general) din: beton, mozaic, placi cimentice turnate, sape autonivelante cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare si pe alte suprafete minerale, testate in prealabil, ce necesita protectie la umezeala sau trafic intens.

Suprafetele din beton sau astfalt trebuie sa fie netede, plane, uscate si gata de utilizare, desprafuite si degresate corespunzator pentru obtinerea proprietatilor specificate.

Aplicarea Vopselei de Marcaj Rutier Emex Route se poate face cu instalatii speciale de marcare rutiera, prin pensulare, roluire sau pulverizare cu aer sau air-less.

Pentru grosimi mai mari este recomandata doar aplicarea cu masini speciale de marcare rutiera.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi