Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Grund anticoroziv poliuretanic bicomponent Emex - bidon 4 kg

Ambalaj - Bidon 4 Kg
Model:
Ambalaj - Bidon 4 Kg
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
132.80 lei
 
 

Detalii produs

Grundul Anticoroziv Poliuretanic Emex este un preparat profesional bicomponent, cu o compozitie pe baza de rasina poliuretanica in solutie, pigmenti, aditivi specifici, fileri si agenti anticorozivi ecologici, de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom, utilizat ca strat primar pentru protejarea suprafetelor metalice, expuse mediilor corozive, atat la interior cat si la exterior.

Caracteristicile prin care se remarca Grundul Poliuretanic Emex sunt aderenta deosebita la suport, rezistenta mare la apa, intemperii, medii chimic puternic agresive, variatii mari de temperatura, etc.

Grund Poliuretanic Anticoroziv Emex - Caracteristici principale Aderenta ridicata la suport; Putere mare de acoperire; Duritate mare; Durabilitate; Rezistenta excelenta la uzura; Rezistenta mare la intemperii; Rezistenta mare la hidrocarburi; Rezistenta mare la medii alcaline; Rezistenta mare la agenti corozivi.

Grundul Anticoroziv pe Baza de Rasini Poliuretanice Emex, produs industrial cu aplicare profesionala, este folosit ca prim strat pentru protectia anticoroziva a suprafetelor metalice expuse mediilor agresive (slab acide sau alcaline, produse petroliere: benzina, motorina, uleiuri minerale, hidrocarburi s.a., umiditate, intemperii, etc.), premergator vopsirii cu vopsele poliuretanice a oricaror sisteme sau elemente metalice.

Suprafetele metalice care nu sunt noi si care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile, vor fi acoperite cu acest tip de grund poliuretanic numai dupa curatarea prealabila a suportului prin sablare sau alte mijloace mecanice si/sau cu decapanti de genul Pasta Decapanta Emex CM Cleaner sau Pasta Decapanta Ecologica Emex PC Eco, sau similari, urmata de degresare.

Straturi vechi de rugina, de suprafata sau chiar de profunzime, pot fi indepartate folosind Solutia de Fosfatare pentru Indepartarea Ruginii Emex Rust Stop.

Grundul Poliuretanic se poate aplica pe oricare alte suprafete metalice precum: rezervoare din otel, schelete si rastele metalice, caroserii si piese auto sau de utilaje, mobilier metalic, tevi, containere, conducte, calorifere, grilaje, tabla, parapeti, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.

De asemenea, acest tip de Grund poliuretanic anticoroziv se poate folosi si pentru aplicare pe inox sau pe tabla zincata. Este utilizat ca strat primar si cele mai bune rezultate vor fi obtinute in sistem cu Emailul Poliuretanic Bicomponent Emex, sau vopsele poliuretanice similare.

Reglarea vascozitatii se va face doar cu Diluant pentru Vopsele Poliuretanice Emex, sau alti solventi recomandati de producator.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi