Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Impregnant xilani protectie beton Emex Concrete - bidon 5L

Ambalaj - Bidon 5L
Model:
Ambalaj - Bidon 5L
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
174.93 lei
 
 

Detalii produs

Solutia de Hidrofobizare pentru Impregnarea Betonului Emex Concrete este un compus pe baza de xilani, solubil in apa.

Este un produs profesional, ce confera proprietati hidrofobe betonului, betonului armat si in general suprafetelor minerale, permitand structurii sa respire si crescand semnificativ durata de viata a acestora. Cu o buna putere de penetrare, reduce permeabilitatea suportului fata de apa ori umezeala si mareste rezistenta impotriva oxidarii si infiltrarii sarurilor.

Caracteristicile principale ale Solutiei de Hidrofobizare pentru Impregnarea Betonului Emex Concrete: Reduce coroziunea; Nu permite infiltrarea apei; Stopeaza infiltrarea sarurilor; Reduce conductibilitatea termica. Minimizeaza rata de carbonatare; Rezistenta la medii alcaline; Putere de penetrare pana la 10 mm; Mareste rezistenta la umezeala; Reduce considerabil exfolierea datorata inghetului.

Impregnantul pentru Hidrofobizarea Betonului Emex Concrete, are o putere mare de penetrare (pana la 10 mm), conferind rezistenta la apa sau umezeala suprafetelor din beton, ciment sau alte materiale de baza minerala, oprind infiltrarea sarurilor sau altor substante corozive prezente in mediu, prevenind efectele de oxidare, care in timp pot afecta compozitia structurii, ducand chiar la exfoliere.

Se utilizeaza doar pe suprafete noi, ce nu au mai fost vopsite, Solutia de Impregnare Beton fiind recomandata pentru protejarea peretilor supraterani verticali, contra umezelii si a degradarii, impotriva ploilor cu vant sau a patrunderii agentilor clorurati.

Cele mai intalnite suprafete pe care se aplica sunt: betoane si zidarii din caramida, fatade prefabricate, panouri din beton, piatra naturala sau artificiala, blocuri de piatra, pavele din beton, teracote (cahle sau mici placute ceramice), substraturi pentru vopsele pe baza de silicati minerali. Produsul nu schimba aspectul texturii suportului.

Suprafetele tratate cu Solutia pe Baza de Xilani pentru Hidrofobizare trebuie sa fie dure si compacte, fara fisuri sau tendinte de exfoliere, desprafuite si degresate corepunzator, fara urme de murdarie sau grasimi.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638
Website: https://emex.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi