Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Lac de protectie pentru rosturi de gresie si faianta Emex

Ambalaj - Bidon 5 L
Model:
Ambalaj - Bidon 5 L
Pe stoc:
Nu
Out of stock
Telefon:
0214571693
Pret:
131.50 lei
 
 

Detalii produs

Lacul de protectie pentru rosturi Emex, un compus profesional ce are la baza rasini sintetice diluabile in apa, aditivi speciali si agenti antifungici.

Este utilizat pentru protectia rosturilor chituite de gresie si faianta contra actiunii diversilor factori ca apa, mucegaiuri, frecare, etc., fiind folosit atat la interior cat si la exterior.

Datorita biocizilor ecologici, de ultima generatie din compozitie, produsul asigura o mare rezistenta la fungi, mucegaiuri si microorganisme. Lacul de rosturi este transparent si protejaza atat impotriva decolorarii cat si a deteriorarii mecanice.

Caracteristicile principale ale Lacului de Protectie pentru Rosturi Emex: Perioada de uscare redusa; Pelicula flexibila; Nu permite murdarirea; Efectul lotus (de respingere a apei); Protectie excelenta la UV; Previne decolorarea chitului; Asigura impermeabilizarea; Scut impotiva mucegaiurilor; Proprietati ecologice.

Lacul de protectie pentru rosturi Emex, este utilizat pentru protectia rosturilor chituite de gresie si faianta contra actiunii a diversi factori de mediu interni sau externi ca apa, mucegaiuri, infiltratii, sau factori mecanici ca frecarea.

Stopeaza aparitia efectelor nedorite ca: decolorarea chitului aplicat, deteriorarea mecanica, aparitia diverselor forme de microorganisme, fungi sau mucegaiuri, etc.

Prezentand o aderenta foarte mare la suport, peliculele, cu o buna elasticitate, formate prin aplicarea produsului, confera o rezistenta excelenta, pe termen lung, impotriva infiltrarii apei.

"Efectul de lotus" este o caracteristica deosebita a acestui lac pe baza de apa, prin care picaturile de apa cazute pe zona protejata isi pastreaza prin forta de coeziune forma initiala, fiind respinse in totalitate, pelicula de lac nepermitand ca ele sa fie absorbite in suport.

Zonele predispuse la atacuri ale mucegaiuli sau fungilor, sau care au fost deja expuse, vor fi curatate si impregnate cu Sanitizant Antimucegai Emex Forte, inainte de aplicarea Lacului Acrilic pentru Rosturi Emex.

Se recomanda ca aplicarea sa fie facuta in minim doua straturi, pentru a conferi o buna rezistenta la factorii de mediu si un grad de luciu satisfacator.

Chitul cimentic folosit la imbinarea placilor de gresie sau faianta trebuie sa fie complect uscat. Imperfectiunile de orice fel sau fisurile trebuiesc remediate inainte de aplicarea produsului. Dupa aplicare, rosturile lacuite pot fi date in folosinta in max 12 ore.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638
Website: https://emex.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi