Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Vopsea antifonica insonorizanta Emex - bidon 20 kg

Ambalaj - Bidon 20 Kg
Model:
Ambalaj - Bidon 20 Kg
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
378.42 lei
 
 

Detalii produs

Vopseaua Antifonica Emex face parte din grupa produselor profesionale avand principala destinatie executarea izolatiilor fonice de calitate superioara si de a conferi rezistenta elementelor inferioare ale autovehiculelor contra factorilor agresivi cum ar fi nisipul, sarea, noroiul, etc.

Fiind un produs profesional pe baza de copolimeri speciali, extenderi, aditivi performanti dar si inhibitori de coroziune, asigura in acelasi timp si o buna protectie impotriva coroziunii. Este un produs de ultima generatie, mult superior produselor similare, datorita compusilor pe baza de solvent fara elemente si compusi toxici sau azbest, cu performante excelente.

Caracteristicile principale ale Vopselei Antifonice Emex: Aderenta mare la suport; Perioada de uscare redusa; Bun hidroizolant; Scut contra actiunii infiltratiilor; Pelicula elastica; Previne eroziunea suprafetei; Putere mare de penetrare; Rezistenta la mucegaiuri si fungi; Rezistenta la medii alcaline.

Vopseaua Antifonica - Insonorizanta Emex, se utilizeaza pe orice suporturi cum ar fi: caroserii si piese auto sau de utilaje, dar poate fi folosit pe orice alte suprafate metalice: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, chiar si acoperisuri, etc.

Este destinata in mod special folosirii profesionale pentru protejarea (antifonarea) elementelor inferioare ale caroseriilor cat si in vederea protejarii si izolarii fonice a suprafetelor din metal expuse unor solicitari mecanice repetate (nisip, criblura) sau a coroziunii cauzate de apa, sare, noroi, gheata sau a agenti organici utilizati in prevenirea formarii ghetii pe sosele.

In afara destinatiei principale, Vopseaua Antifonica Emex poate fi aplicata pe o gama mai larga de suprafete, cum ar fi substraturile din zidarie, lemn sau metal, aceasta vopsea avand o aderenta foarte mare pe majoritatea tipurilor de suprafete.

Desi are putere mare de protectie anticoroziva, vopseaua antifonica nu se aplica pe suprafetele ruginite, fara o pregatire prealabila.

Suprafetele sau zonele afectate de coroziune vor fi in prealabil curatate cu Solutia pentru Indepartarea Ruginii Emex Rust Stop si, eventual acoperite cu Grund Anticoroziv Hidrosolubil Emex AQ Eco.

Suprafetele care au mai fost vopsite, vor fi curatate, iar vopseaua veche va fi indepartata in totalitate, fie prin mijloace mecanice, fie prin folosirea de decapanti de genul Emex CM CLEANER sau Pasta Ecologica Decapanta Emex PC Eco.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638
Website: https://emex.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi