Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Lac pentru piatra acrilic Emex AQS - bidon 5 kg

Ambalaje - Bidon 5 Kg sau 20 Kg
Model:
Ambalaje - Bidon 5 Kg sau 20 Kg
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
129.71 lei
 
 

Detalii produs

Lacul Acrilic pentru Piatra Emex AQS foarte rezistent la factorii externi si la razele ultraviolete, cu o putere de penetrare excelenta, creat in special pentru protejarea pietrei naturale, sau decoratiunilor din piatra, este un produs profesional, ecologic, pe baza de rasini acrilice solubile in apa, aditivi speciali si etalanti performanti.

Caracteristicile principale sunt aderenta deosebita la suport, rezistenta la frecare si uzura, rezistenta sporita la interactiunea cu apa si etalare superioara. Protectia impotriva fungilor si mucegaiurilor este asigurata de biocizi ecologici, de ultima generatie, din compozitia produsului.

Caracteristicile principale ale Lacului Acrilic pentru Piatra Emex AQS: Aderenta mare la suport; Perioada de uscare redusa; Asigura luciu suprafetelor minerale; Rezistenta la actiunea apei; Rezistenta excelenta la ingalbenire; Putere de penetrare; Rezistenta la mucegaiuri si fungi; Rezistenta la intemperii si UV. Scut contra factorilor agresivi. Lacul Acrilic pentru Piatra Emex AQS este recomandat pentru decorarea si protejarea suprafetelor din piatra naturala, situate cu prioritate la exterior.

Denumirea de piatra naturala se refera la: piatra de rau, piatra cioplita, roca de orice fel prelucrata pentru utilizarea in constructii, sisturi, etc. Acest lac de piatra pe baza de apa, se poata utiliza cu rezultate foarte bune si pe caramida sau caramida aparenta dar si pe orice alta suprafata minerala.

Inainte de aplicarea produsului, se va asigura indepartarea prafului si a oricaror urme de murdarie sau grasimi. Se recomanda ca protectiile anterioare, indiferent de natura acestora, sa fie indepartate in definitiv, in special daca nu se cunoaste cu siguranta felul sau componenta produsului aplicat anterior, ori se va proceda la efectuarea unor teste de compatibilitate.

Chitul cimentic utilizat la asamblarea elementelor trebuie sa fie in integral uscat. Inainte de aplicarea lacului, zonele fisurate si imperfectiunile vor fi remediate.

Pentru obtinerea unui grad de luciu ridicat si o buna rezistenta la factorii externi, este obligatorie aplicarea lacului pentru piatra in cel putin doua straturi.

In cazul aplicarii pe caramida sau caramida aparenta se va examina suprafata de lacuit, aceasta trebuind sa fie dura si compacta, fara pericol de exfoliere sau fisurare si deasemeni corect degresata si fara urme de praf, scopul fiind obtinerea unei aderente maxime.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638
Website: https://emex.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi